Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 83 vizitatori și nici un membru online

Angajatii apreciaza companiile care includ in mixul de beneficii programe de self-discovery

Compania de consultanta Valoria lanseaza programul de auto-cunoastere (self-discovery) numit Experience Clarity. Programul se deruleaza online si se adreseaza persoanelor care doresc sa isi depaseasca fricile, limitarile, procrastinarea folosind mecanismele propriei minti si inteligenta emotionala. Decizia vine in intampinarea unei noi tendinte privind beneficiile acordate de companii angajatilor.

Conform unui blitz survey realizat de echipa Valoria in perioada 22 iunie - 22 septembrie 2020, beneficiile de dezvoltare personala cele mai apreciate de angajati in prezent includ programele de coaching si self-discovery (88%), traininguri de rezilienta emotionala si/sau inteligenta emotionala (76%), precum si de mindfulness (73%) si organizarea timpului (tot 73%).

Alte teme de mare interes pentru beneficiile de dezvoltare personala mentionate de cei 627 de respondenti, angajati din 15 industrii, la acest sondaj au inclus: tehnici de luare a deciziilor (66%), gandire strategica (61%), tehnici de creativitate (54%), design thinking (52%), comunicare persuasiva (49%).

De asemenea, nivelul de satisfactiei cu angajatorul este, in medie, cu 17 puncte procentuale mai mare in cazul companiilor care ofera acest tip de programe de coaching decat cele care nu au aceasta abordare.

„Desi in continuare atentia este orientata spre siguranta angajatilor, multe companii au actionat deja pentru sustinerea bunastarii lor mintale in aceasta perioada. Modalitatile au imbracat forme diverse, de la programe de coaching, sprijinul psihologilor, webinarii orientate spre gestionarea emotiilor si auto-cunoastere. Toate acestea se adauga la tendinta deja existenta in randul tinerilor care pun pe primul plan aspiratia de a fi impliniti in toate aspectele vietii lor: familie, profesie, relatii, comunitate”, spune Elena Badea (foto stanga), Managing Partner Valoria.

Dincolo de impactul pozitiv imediat adus prin imbunatatire a echilibrului interior al angajatilor afectati de distantarea fizica si impactul pandemiei, programul este relevant si pentru tinerii din Generatia Z (persoanele nascute intre 1995 si 2010) care au trait intreaga viata intr-o lume caracterizata de volatilitate, incertitudine, complexitate si ambiguitate.

Aceasta generatie se afla in mod constant intre realitate si virtual, intre viata online si offline, cu toate plusurile si minusurile generate in plan psihic de aceasta situatie. Trebuie mentionat faptul ca nulte studii au aratat ca aceasta pendulare intre cele doua lumi are efecte negative asupra sentimentului lor de fericire si multumire.

„Cunoasterea de sine si cunoasterea celorlati raman atuuri importante pentru cooperarea in echipa, mai ales cand aceasta lucreaza remote sau hibrid. Zicerea romaneasca <<ce tie nu-ti place, altuia nu-i face>> descrie un comportament mai mult decat dezirabil in organizatie, strans legat de valoarea RESPECT. Acest nivel este fundamental. Apartenenta la o echipa de succes inseamna urmatorul nivel de cunoastere si actiune. Exista in utilizarea profilului psihologic Emergenetics indemnul <<trateaza-i pe ceilalti asa cum vor ei sa fie tratati>>. Este vorba despre EMPATIE. Daca la respect si empatie adaugam modalitatea prin care putem deveni mai buni in GANDIREA CRITICA (identificand propriile preferinte de gandire) avem cocktailul necesar pentru reusita individuala si de echipa”, spune George Agafitei, coach si trainer.

Programul Experience Clarity incepe cu o sesiune de strategie care are ca scop evaluarea punctului de pornire si stabilirea obiectivelor de atins. Urmeaza apoi o suita de sesiuni de coaching care le releva participantilor mecanismele realitatii interioare si ii ghideaza spre echilibru interior, autenticitate si claritate. In functie de situatie pot fi sesiuni de coaching individuale, de grup sau de echipa. Evolutia interioara a participantilor spre echilibru si rezilienta emotionala este masurata cu teste de specialitate.

Catalog

AFCAR 2020 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.