Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 61 vizitatori și nici un membru online

Studiu EY: Directorii financiari (CFO), garantii valorii pe termen lung

- Protejarea organizatiei in prezent si facilitarea unei cresteri durabile, principala prioritate pentru 86% dintre respondenti
- 77% dintre respondenti considera ca, pana in 2025, sistemele informatice financiare vor fi in principal amplasate in cloud si nu local

Functia de director financiar (CFO) va avea unul dintre cele mai importante roluri, la nivel executiv, in remodelarea viitorului companiei in perioada post pandemie, potrivit editiei 2020 a studiului EY DNA of the CFO, derulat in randul a peste 800 de directori financiari (CFO) si directori executivi din domeniul financiar din toata lumea.

„Presiunea cu care se confrunta directorii financiari in prezent este aceea de a nu fi doar cei care rezolva problemele, ci si factori de decizie in companie. Prin urmare, misiunea lor este de a se adapta la noul mediu de business si de a pune in aplicare un proces eficient de digitalizare, prin care sa genereze valoare pe termen lung si sa obtina adeziunea tuturor partilor interesate. Am putea defini acest parcurs drept <<Construirea unei afaceri durabile, cu o crestere sustenabila>>. Acest lucru nu exclude domeniile lor traditionale de responsabilitate in ceea ce priveste contabilitatea, raportarea si controlul, ci necesita noi indicatori de performanta nefinanciara, precum si o legatura puternica cu colegii lor din structurile de conducere ale companiei.
Directorii financiari din Romania beneficiaza de un ecosistem care poate sa ii sprijine intr-o astfel de schimbare, cu un mediu economic care face presiuni pentru sustenabilitate, precum si cu o resursa umana tanara, adaptabila, pentru a initia schimbarea”, spune Guillaume Macczak (foto), Partener Asociat Servicii pentru Operatiuni Globale (Global Business Services sau GBS) si Consultanta pentru directorii financiari, EY Romania.

Analizandu-si prioritatile, 86% dintre respondenti considera ca principala lor misiune este de a-si proteja organizatia in prezent, pregatind totodata cresterea acesteia in viitor. Mai mult, 84% dintre respondenti cred ca este esentiala obtinerea unui echilibru intre rezultatele pe termen scurt si crearea de valoare pe termen lung, acest lucru presupunand un mix intre atributiile traditionale, precum raportarile din companie, si cele noi care tin, de exemplu, de supervizarea transformarii digitale.

Pe masura ce vor pune in practica aceste prioritati, va fi necesar ca directorii financiari sa isi imbunatateasca relatiile cu colegii din conducerile executive superioare. Conform studiului, 52% dintre directorii financiari intervievati au declarat ca au o colaborare limitata sau inexistenta cu directorii de resurse umane (CHRO), iar 44% au indicat o relatie similara cu directorii de marketing (CMO).

Directorii financiari vor juca un rol esential in remodelarea viitorului companiilor
Intr-o perioada de transformare care oglindeste tendintele pietei in 2020, directorii financiari recunosc importanta unei strategii bazate pe definirea unei misiuni, 82% dintre respondenti afirmand ca principalii stakeholderi ii considera din ce in ce mai mult drept garantii valorii pe termen lung ai organizatiei, conform concluziilor studiului EY.

In plus, 79% dintre respondenti au declarat ca investitorii solicita tot mai multe informatii despre modul in care organizatia creeaza valoare pe termen lung pentru actorii interesati, in timp ce 81% considera ca o mare parte din valoarea generata nu este masurata sau comunicata prin intermediul indicatorilor cheie de performanta financiari.

Remodelarea functiei financiare
Potrivit studiului EY, performantele pietelor se modifica in mod fundamental. Apar noi piete virtuale pe masura ce gigantii operatori de platforme conecteaza cu usurinta cumparatorii si vanzatorii, iar noile tehnologii converg tot mai mult spre eliminarea ineficientelor si frictiunilor.

Un model operational mai fluid, care sa se extinda dincolo de cei patru pereti ai organizatiei, va fi probabil un factor cheie care va permite functiei financiare sa detina un rol major pe pietele conectate ale viitorului. Multi lideri financiari considera ca acest viitor, cu o mai mare deschidere a functiei lor, va deveni realitate in urmatorii cinci ani. Peste trei sferturi (77%) dintre respondenti considera ca, pana in 2025, sistemele informatice financiare vor fi in principal amplasate in cloud si nu locale, iar 74% cred ca functia va face parte dintr-un ecosistem bazat pe tehnologia blockchain.

Catalog

AFCAR 2020 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.