Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 347 vizitatori și nici un membru online

Revolutia aplicatiilor mobile in marketing, vanzari si HR

Pandemia este o povara greu de suportat, atat pentru oameni cat si pentru companii. Cu toate acestea anumite domenii de activitate prospera. Aplicatii de livrare mancare la domiciliu, servicii de curierat sau comunicatii online ne fac viata mai suportabila si marcheaza epoca lui “adu-mi, daca vrei sa cumpar.”

In conditiile in care, conform rapoartelor ANCOM, traficul total de internet mobil a crescut cu 12% in primul semestru al anului 2020, in mediul de business categorii intregi de aplicatii mobile faciliteaza colaborarea in echipa sau cu partenerii de afaceri, transforma modul in care facem managementul de proiect si cresc eficienta.

Ca sa-si rezolve problemele din financiar, relatii cu clientii, marketing sau HR companiile au apelat la aplicatii pentru comunicare (inclusiv chatboti), raportare de management, sau instruirea angajatilor.

Un studiu realizat anul trecut arata ca, in 2020, 46% din bugetele de marketing au fost redirectionate catre retelele de socializare si dispozitivele mobile. Dintre companiile care au facut aceasta redirectionare, 30% au folosit bugetele pentru a dezvolta aplicatii pe mobil.

In contextul transformarilor continue in recrutarea si instruirea angajatilor, pentru a le creste adaptabilitatea si a le scadea rezistenta la schimbare, aplicatiile mobile au devenit o necesitate deoarece aduc solutii eficiente in acest sens.

Recrutarea mobila nu functioneaza doar in la nivel de stocare, evaluare si gestionare a CV-urilor. Sistemele mobile de recrutare sunt concepute pentru a le permite candidatilor, managerilor si recrutorilor sa faca o treaba mult mai buna. Aplicatiile interactive le permit candidatilor sa aplice pentru locuri de munca pe telefoanele lor smart si sa obtina un interviu prin intermediul video CV-urilor. De asemenea, astfel de aplicatii ajuta recrutorii si managerii sa acceseze cei mai buni candidati disponibili intr-un termen foarte scurt.

Factorul timp continua sa joace un rol important si in zona de Learning & Development. Instruirea angajatilor a trecut de mult de la workshopuri de cateva zile spre mediul online prin: autoevaluari, video-uri la cerere si sesiuni mai scurte de micro-learning.

Aplicatiile pe mobil au cateva avantaje care le fac potrivite pentru implementarea strategiilor de HR:
• Sunt o solutie excelenta pentru comunicarea interna interpersonala si interdepartamentala
• Asigura un canal aditional de oferire de feedback (formal sau informal) in timp real
• Ofera instrumente de masurare a implicarii si satisfactiei angajatilor
• Rezolva usor anumite secvente din procesele de HR Admin (de ex. programarea si aprobarea concediilor de odihna, etc)
• Asigura acces 24x7 la informatii si resurse de dezvoltare pentru angajati

In acest context, aplicatia Valoria APP da acces rapid la resurse utile pentru dezvoltarea echipelor, dar si pentru managementul si cresterea afacerilor. Aplicatia contine studii, materiale video, articole, auto-evaluari, diagnoze. Cu ajutorul acestei aplicatii „adu-mi daca vrei sa cumpar” se converteste in „sunt aici oricand ai nevoie de mine”.

Valoria APP se adreseaza companiilor, profesionistilor si celor care conduc echipe deoarece are un continut prin care ii ajuta pe utilizatori sa-si creasca eficienta in comunicarea scrisa, sa construiasca coeziunea in echipa si sa accelereze obtinerea rezultatelor. In conditiile in care 70% dintre angajati spun ca se simt sub presiune la munca din cauza comunicarii ineficiente, aplicatia Valoria aduce instrumente de auto-evaluare a competentelor, dar si resurse pentru dezvoltarea lor la nivelul optim.

Autor: Elena Badea (foto), Managing Partner, Valoria Business Solutions

Catalog

AFCAR 2020 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2021 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.