Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 14 vizitatori și nici un membru online

APT Group

Cu o prezenta de aproape 20 de ani pe piata romaneasca de resurse umane, grupul de firme APT este cel mai mare jucator independent din industrie, o concentrare de forte repartizate armonios pe diferite specializari in aria capitalului uman, a comunicarii si a serviciilor SaaS. Cifra de afaceri de peste 19 milioane euro si o medie de 1600 de persoane (majoritatea cu studii superioare), angajate in servicii BPO si misiuni de munca temporara, in 2013, au plasat grupul de firme APT in avangarda primilor 5 furnizori de consultanta de HR din Romania, pozitie pe care se mentine, de altfel, de ani buni.

APT este mai mult decat un furnizor de servicii de resurse umane. In dorinta de a-şi ajuta clientii sa gestioneze capitalul uman, in complexitatea lui, APT a dezvoltat echipe si instrumente multidisciplinare de lucru, concepte de consultanta care subsumeaza know-how-ul si expertiza acumulate in aproape 20 de ani de excelenta in domeniu.

Grupul APT s-a dezvoltat organic, bazandu-se pe o strategie de crestere in doua directii:
- rafinarea serviciilor astfel incat sa raspunda celor mai variate cereri ale clientilor, pentru care APT reprezinta mai mult decat un furnizor, un consultant credibil prin expertiza si notorietatea sa in piata;
- eficientizarea operatiunilor prin instrumente de lucru moderne si aplicatii software create in house.

Consultanta oferita de APT asigura in esenta legatura dintre angajatori si angajati, dintre nevoile companiilor si ale candidatilor, intr-un concept care integreaza expertiza complexa in:
• Recrutare si Selectie
• Munca Temporara
• Full HR Outsourcing
• Salarizare si Administrare de Personal
• Consiliere in Cariera
• Managementul Performantei
• Managementul Talentelor
• Outplacement
• Comunicare interna
• Programe de Team Building
• Dezvoltarea de platforme web HRMS

Consultanta in recrutare si executive search: cu un palmares de peste 10.000 de angajari, APT acopera cele mai cautate domenii, cu focus pe IT&C, BPO, finante-banci, inginerie, retail, medical & pharma. Solutiile de recrutare rapide si inovatoare, sunt sustinute prin platformele HRMS si site-ul de recrutare online aptjob.ro. Proiectele APT de executive search se adapteaza culturii organizationale a clientului si importantei strategice a postului, prin folosirea centrelor de evaluare si a instrumentelor de selectie avansate, cu inalt nivel de predictie a performantei. Pentru integrarea perfecta in rol a noului manager, li se ofera in plus candidatilor selectati coaching si consiliere.

Payroll: comunicare nu doar cifre. APT furnizeaza consultanta si solutii de salarizare simple, complete, perfect adaptate, rapoarte complexe de control al costurilor, pentru o buna analiza financiara. Administrarea dosarelor de personal se realizeaza prin intermediul aplicatiei aptHR, cu acces in timp real la informatiile-cheie, ceea ce confera rigurozitate proceselor decizionale, acuratete, confidentialitate, capacitate rapida de procesare.

Programele de dezvoltare au un nivel ridicat de personalizare a solutiilor, prin oferirea de consultanta in aspectele conexe legate de managementul talentelor si performantei, combinarea unei game diversificate de formule educationale: centre de dezvoltare, training, coaching, mentoring, team-building cu diagnoza. Pentru sustinerea initiativelor de management al carierei, APT pune la dispozitie consilieri experti certificati ANC si GCDF, cu o bogata experienta practica.

Munca temporara, rezultate permanente. APT ofera, intr-o maniera flexibila, acces rapid la o forţa de munca preselectata, calificata si calibrata in functie de cerintele de business ale clientului.

Externalizarea full HR catre furnizorul APT, rentabila din punct de vedere al costurilor şi al acurateţei proceselor, duce la rezultate optime, garantate de intelegerea culturii specifice şi a obiectivelor organizaţiei, resursele disponibile, integrate in platforma de business full HR, flexibilitatea.

Consultanta in marketing&comunicare acopera toate activitatile de promovare a brandului oricarei organizatii, de la evenimente memorabile (cu peste 2000 de participanti), pana la programele de team-building, cu diagnoza, construite in jurul acelor concepte care inspira si consolideaza echipa.

Dezvoltarea de platforme web HRMS. APT pune la dispozitia companiilor solutii de tip SaaS pentru optimizarea activitatilor de HR si de evaluare. Eliminand costurile pentru hardware si software, clientul beneficiaza de un sistem modular, scalabil, personalizat, simplu de folosit si cu garantia acuratetii.


APT Group
HR Consultancy
str. Clucerului nr. 82, sector 1, Bucuresti
Tel.: 021.222.13.03
Fax: 021.222.13.04
Email: office[at]apt.ro; info_apt[at]mailapt.ro
Web: www.apt.ro, www.aptjob.ro, www.evaluare360.ro, www.apthr.ro
Managing Partner: Marilena Petrec

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.