Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 33 vizitatori și nici un membru online

Dentons si-a desemnat directorul global al departamentului de inovatie

Dentons, cea mai mare firma de avocatura din lume, l-a desemnat pe John Fernandez ca Global Chief Innovation Officer. Acesta va conduce proiectele de inovare ale Firmei.

John Fernandez a condus departamentul de inovatie al Dentons SUA si ulterior a fost numit presedinte global al Nextlaw Labs, un accelerator de business autonom activ in domeniul tehnologiei din sfera juridica, detinut in totalitate de Dentons. Nextlaw Labs lucreaza indeaproape cu avocatii, profesionistii si clientii Firmei in vederea identificarii oportunitatilor de investitii si co-dezvoltare a noilor tehnologii care vor transforma industria juridica pentru a furniza clientilor servicii de inalta calitate.

Din noua functie, John Fernandez va conduce proiectul de inovatie al Dentons – Project Innovation – si va superviza initiativele din portofoliul Nextlaw.

"Sunt incantat si onorat de numirea in noua functie intr-o firma care deja a realizat mari salturi in furnizarea serviciilor inovatoare catre clienti," a declarat John Fernandez.

Inainte de a se alatura Firmei, John Fernandez a fost Secretar Asistent al Departamentului de Comert pentru Dezvoltare Economica sub administratia Obama. In acest rol, a reusit sa transforme Administratia pentru Dezvoltare Economica intr-o organizatie de secol 21 si a lansat Departamentul pentru Inovatie si Antreprenoriat. John a fost unul din principalii arhitectii ai strategiilor regionale de inovatie ale administratiei Obama.

"Chiar inainte de a fi numit in aceasta functie, din rolul de presedinte al Nextlaw Labs, John a ajutat Dentons sa devina o firma recunoscuta la nivel mondial pentru inovatia in profesia juridica," a spus Elliot Portnoy, CEO global al Dentons. "Ii lasam de acum cale libera sa ne ghideze in procesul de inovare in cadrul Firmei, la nivel global."

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2017

ey agenda fiscala 2017 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2017 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.