Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 74 vizitatori și nici un membru online

Musat & Asociatii alaturi de fondul de investitii Penta Investments in cea mai mare tranzactie a anului 2017 din industria farmaceutica

Casa de avocatura Musat & Asociatii a oferit consultanta fondului de investitii Penta Investments in procesul de achizitie a grupului farmaceutic A&D Pharma, de catre lantul international de farmacii Dr.Max.

Tranzactia, a carei valoare nu a fost dezvaluita de partile implicate, va fi finalizata dupa aprobarea Consiliului Concurentei.

Echipa Musat & Asociatii implicata in proiect a fost coordonata de dl. Gheorghe Musat, Senior Partner, secondat de Razvan Stoicescu, Partner si Adrian Danciu, Senior Associate. In ceea ce priveste componenta de concurenta si life sciences a tranzactiei, echipa a fost coordonata de Paul Buta, Partner. Din echipa au facut parte Dan Minoiu, Manuela Lupeanu si Razvan Pele, Managing Associates in cadrul casei de avocatura Musat & Asociatii.

Josef Zíma, M&A Manager Dr. Max a declarat: “Tranzactia a beneficiat in mod real de calitatea serviciilor juridice oferite de Musat & Asociatii, iar echipa, din componenta careia ii mentionam pe Razvan Stoicescu si Adrian Danciu, a dovedit rigurozitate, putere de munca si gandire constructiva pe intreg parcursul procesului.”

“Suntem onorati ca am fost alaturi de Penta Investments in aceasta tranzactie care consolideaza pozitia grupului Dr.Max ca lider pe piata farmaceutica si ii multumumim clientului nostru pentru increderea acordata”, a declarat dl. Gheorghe Musat (foto), Senior Partner in cadrul casei de avocatura Musat & Asociatii si coordonatorul tranzactiei.

Grupul Farmaceutic Dr.Max opereaza, in prezent, peste 1300 de farmacii in Europa Centrala si de Est si este detinut de Penta Investments, un fond de investitii din Europa Centrala fondat in anul 1994. Pe langa sectorul de sanatate, fondul desfasoara si activitati de servicii financiare, productie, retail, dezvoltare imobiliara si mass-media.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2017

ey agenda fiscala 2017 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2017 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.