Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 26 vizitatori și nici un membru online

Mazars s-a mutat intr-un nou birou!

Mazars, compania de audit, contabilitate, consultanta fiscala si financiara si-a relocat biroul intr-un centru de afaceri de ultima generatie din zona de nord a capitalei. Echipa s-a instalat in Globalworth Campus, Cladirea B, in urma unei amenajari de anvergura.

Dino Ebneter (foto), country managing partner: “Ne inscriem in cel mai recent demers al programului international de actiuni privind habitatul de munca, ceea ce ilustreaza angajamentul companiei de a se numara printre firmele moderne. Aceasta mutare, intr-un spatiu dinamic, asemenea profilului nostru de altfel, ne pregateste pentru viitor.

In ultimii 5 ani, echipa a crescut de la 80 la mai mult de 200 de profesionisti; configuratia noului birou este in sprijinul eficientei cu care dorim sa generam valoare si crestere pentru clientii nostri, in anii urmatori.”

Organizatie internationala, integrata si independenta, specializata in audit, contabilitate, servicii fiscale juridice si de consultanta, Mazars este o firma unica in lumea serviciilor profesionale. De origine europeana, se bucura de 75 de ani de crestere si functioneaza ca un parteneriat global integrat, cu peste 20.000 de profesionisti in 86 de tari si teritorii. Grupul cauta astazi sa construiasca o perceptie moderna, consistenta si diferentiata in intreaga lume, reflectand valorile sale, de-a lungul zonelor geografice, intreprinderilor si pietelor.

In Romania, Mazars are mai mult de 20 de ani experienta in serviciile de audit, contabilitate, salarizare, consultanta fiscala si financiara, fiind activa pe piata din 1995. Echipa locala cuprinde mai mult de 200 de profesionalisti.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.