Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 32 vizitatori și nici un membru online

Valoria sustine dezvoltarea studentilor de la Universitatile din Bucuresti

In perioada 22-28 noiembrie 2018, Valoria a sprijinit editia 2018 a Case Study Competition organizata de VWI ESTIEM. Cu o traditie de 15 ani, Case Study Competition este un concurs de studii de caz care aduce impreuna companiile puternice din Romania si studentii de la Universitatile din Bucuresti.

Valoria, alaturi de alte companii precum Microsoft, Mercedes Benz, Editura Niculescu au dat studentilor spre rezolvare, studii de caz provocatoare care le-au testat capacitatea de analiza si sinteza. Viziunea, caracterul inovativ al solutiilor si coeziunea celor 35 echipe participante au reprezentat tot atatea puncte tari ale celor peste 125 de participanti, de la cinci universitati din Bucuresti. Echipele castigatoare au primit premii ce constau in stagii de internship, mentorat si training.

Compania a raspuns pozitiv invitatiei de a sprijini dezvoltarea studentilor. Prin implicarea in astfel de proiecte echipa Valoria isi sustine misiunea de a transforma potentialul oamenilor si echipelor in valoare. Implicarea are la baza valorile companiei: competenta, inovatie, pasiune, incredere. Prin serviciile de consultanta, training, coaching si studii de piata, Valoria sprijina performanta in business si excelenta in mediul academic. Echipa de experti a companiei este alcatuita din profesori universitari si specialisti cu peste 20 de ani de experienta in business, iar mixul echilibrat dintre cercetarea fundamentala si experienta practica face diferenta.

„Ne bucuram sa contribuim la astfel de actiuni ale asociatiilor studentesti. In trecut colaborarea mediului academic cu cel de business era sumara. Astazi companiile sunt mult mai bine pozitionate sa interactioneze cu viitorii angajati, inclusiv prin implicarea in astfel de proiecte. Valoria este recunoscuta pentru acest tip de implicare si contributie, iar acest lucru ne determina sa mergem mai departe. Capitalul de business incepe cu capitalul de incredere – ca stii ceea ce faci, ca faci ceea ce iubesti”, a declarat Elena Badea, Managing Director, Valoria.

Valoria are in echipa specialisti, traineri si cercetatori care au ocupat functii de management in companii multinationale precum si lectori din mediul academic. Echipa Valoria realizeaza constant studii despre mediul de afaceri romanesc, cele mai cunoscute fiind Evolutia afacerilor, Barometrul digitalizarii, Barometrul centrarii pe client sau Tendinte si provocari in HR.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.