Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 57 vizitatori și nici un membru online

Noi promovari la MUSAT & ASOCIATII

MUSAT & ASOCIATII promoveaza doi noi Parteneri in cadrul Dep. Litigii, respectiv Dna. Elena Cirlig si Dna. Paula Neculae, fiecare avand o experienta indelungata in domeniul litigiilor, atat ca (fosti) magistrati, dar si ca avocati.

Cariera Dnei. Elena Cirlig a inceput initial ca avocat in Baroul Brasov, iar apoi ca judecator la Judecatoria Fagaras, la Curtea de Apel Alba-Iulia si mai apoi la Curtea de Apel Brasov. Cariera de magistrat culmineaza cu numirea in prestigioasa pozitie de Judecator inspector la Consiliul Superior al Magistraturii, dupa care in anul 2010 se reintoarce in avocatura si se alatura echipei de avocati Musat & Asociatii.

Ca avocat de litigii, Dna. Elena Cirlig asista si reprezinta atat clientii locali, dar si clienti internationali din portofoliul firmei, in ariile de practica Drept Civil & Comercial, Drept Administrativ, Drept Societar, Insolventa si Arbitraj.

De asemenea, Dna. Cirlig coordoneaza activitatea biroului Musat & Asociatii din Cluj Napoca inca din anul 2011.

Dna. Paula Neculae are un parcurs profesional remarcabil, cu peste 25 de ani de activitate juridica. In acest timp a acumulat o vasta experienta, atat ca judecator in cadrul Inspectiei Judiciare - Consiliul Superior al Magistraturii, Curtii de Apel Bucuresti si a Judecatoriei Sectorului 2 Bucuresti, dar si ca avocat, incepand cu anul 2011 cand s-a alaturat echipei MUSAT & ASOCIATII.

Ca avocat litigant, Dna. Neculae asista si reprezinta numerosi clienti locali si internationali activand in domeniul Auto, Banci, Servicii Financiare, Alimentatie, Sanatate, Educatie, Asigurari, Media sau Farma, experienta sa ca avocat de litigii incluzand Drept Civil & Comercial, Drept Fiscal, Dreptul Muncii, Dreptul Familiei, Executari Silite.

Alaturi de cei doi noi Parteneri, alti patru avocati au fost promovati in pozitia de Managing Associate si cinci avocati in pozitia de Senior Associate.

Sunt promovati in pozitia de Managing Associate (in ordine alfabetica):  Simona Anton (Dreptul Muncii si Drept Societar), George Chiocaru (Fuziuni si Achizitii, Drept Bancar, Drept Societar & Comercial), Adrian Chirvase (Dreptul Penal al Afacerilor) si Luiza Padiu (Litigii civile & Arbitraj, Contencios Administrativ, Drept Societar).

Au fost promovati in pozitia de Senior Associate (in ordine alfabetica): Ioana Cojocaru, Dragos Lungu, Evelina Mieisor-Grecu, Alexandru Padurean si Doru Schipor. Promovarile vizeaza departamentele de Litigii & Arbitraj, Dreptul Muncii, Drept Societar si Comercial, Insolventa si Drept Penal al Afacerilor.

”Ne bucura promovarile din acest an, mai ales ca vizeaza atat zona de consultanta, dar si cea de litigii, la toate nivelurile de senioritate, dovedind astfel, odata in plus, daca mai era necesar, ca Musat & Asociatii este o sursa nesecata de talent avocatial. Le multumesc colegilor pentru efortul de pana acum si le urez mult success in continuare in noile roluri” a declarat Dl. Gheorghe Musat (foto), Fondator si Managing Partner al Firmei.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.