Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 48 vizitatori și nici un membru online

PwC Romania isi extinde echipa cu un nou Partener in practica de consultanta in afaceri si management

PwC Romania anunta extinderea echipei de consultanta specializata in tehnologie si transformare digitala prin recrutarea unui nou Partener in cadrul departamentului de consultanta in afaceri si management.

Cu o experienta de peste 20 de ani in managementul unora dintre cele mai mari companii din domeniul tehnologiei informatiei, Gabriel Voicila vine sa consolideze practica de consultanta de management a PwC Romania.

“Activitatea noastra de consultanta in materie de tehnologie se dezvolta rapid, pe masura ce am introdus noi produse si servicii menite sa ajute clientii nostri sa navigheze cu succes provocarile puse de transformarea digitala. Fie ca vorbim despre servicii de RPA, de utilizarea comerciala a dronelor si a aplicatiilor de analiza de Big Data, de implementarea de sisteme SAP sau de servicii de securitate informatica, aceste activitati cunosc cresteri semnificative de la un  an la altul si au o pondere tot mai mare in cifra de afaceri a PwC in Romania. Pentru a sustine aceasta crestere am simtit nevoia completarii echipei noastre cu un consultant reputat precum Gabriel, care cunoaste in profunzime piata tehnologiei informatiei din Romania” a declarat Ionut Simion, Country Managing Partner, PwC Romania.

”Am convingerea ca experienta, abilitatile si cunostintele dobandite de-a lungul carierei sale sunt elemente importante care ne vor ajuta sa contribuim cu solutii inovative  la proiectele de transformare digitala derulate in sprijinul clientilor nostri. Ii urez bun venit lui Gabriel in familia PwC si mult succes in proiectele viitoare!”, a adaugat Ionut Simion.

Gabriel Voicila este licentiat al Universitatii Politehnice Bucuresti si poseda un Executive MBA absolvit la Universitatea din Sheffield.

„Ma simt onorat sa ma alatur unei echipe prestigioase de profesionisti, asa cum este echipa de consultanta a PwC. Tehnologiile digitale transforma radical felul in care companiile opereaza si se dezvolta. Sunt increzator ca, prin experienta dobandita, voi contribui la oferirea unor solutii creative pentru clientii PwC pentru a se adapta la aceasta adevarata revolutie industriala 4.0”, a declarat Gabriel Voicila (foto).

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.