Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 82 vizitatori și nici un membru online

Deloitte a fost consultant coordonator al Chimcomplex in demersul de obtinere a unei finantari de 164 de milioane de euro pentru preluarea Oltchim

O echipa mixta de experti ai Deloitte Marea Britanie, Deloitte Romania si Reff & Asociatii, membra a retelei globale Deloitte Legal, a oferit consultanta companiei Chimcomplex SA Borzesti in demersul de obtinere de finantare pentru a sustine integral preluarea activelor Oltchim SA, aflata in insolventa, tranzactie in urma careia va rezulta cel mai mare producator de produse chimice din Romania. Chimcomplex a obtinut o finantare totala de 164 de milioane de euro de la institutiile financiare internationale VTB Bank Europe SE (cu sediul in Frankfurt) si Credit Suisse AG, prin divizia specializata in investitii (cu sediul la Zurich), suma care va sustine integral achizitia Oltchim si va asigura capital de lucru.

Aceasta tranzactie reprezinta un reper pentru piata din Romania, combinand doua dintre cele mai mari companii chimice din tara. Ea va duce la o transformare a companiei Chimcomplex si va revigora industria locala de produse chimice.

La incheierea tranzactiei, Stefan Vuza, Director General si Presedinte al Chimcomplex, a comentat: „Finalizarea procesului de achizitie a activelor Oltchim marcheaza un moment important in dezvoltarea companiei noastre, este un succes extraordinar pentru echipa noastra si reprezinta un nou inceput pentru intreaga industrie de profil din Romania”.

Echipa Deloitte Marea Britanie a fost condusa de Floris Hovingh, Partener, Head of Alternative Capital Solutions, care a declarat: „Suntem incantati de rezultatul acestui proces de obtinere de finantare, care reprezinta o premiera in Europa de Est si un punct de reper istoric in evolutia sectorului romanesc de produse chimice”.

George Mucibabici, Presedinte Deloitte Romania, care a condus implicarea echipei locale a Deloitte, a adaugat: „Ii multumim domnului Vuza pentru increderea pe care ne-a aratat-o din nou in calitate de consultanti si ma bucur ca, prin eforturile comune ale Deloitte si ale echipei sale de conducere, am putut contribui la acest succes”.

Echipa locala specializata in consultanta financiara, coordonata de Ioana Filipescu, Partener Consultanta in Fuziuni si Achizitii, si condusa de Florin Paunescu, Director, a asigurat revizuirea documentatiei financiare si pregatirea documentatiei necesare pentru obtinerea finantarii. „Suntem mandri ca am fost parte din acest proiect si suntem nerabdatori sa ne folosim experienta in tranzactii viitoare”, a declarat Ioana Filipescu, Partener Consultanta in Fuziuni si Achizitii, Deloitte Romania.

Andrei Burz-Pinzaru (foto), Managing Partner la Reff & Asociatii (Deloitte Legal), care a intocmit raportul de due diligence juridic al imprumutatului, a comentat: „Suntem mandri ca am asistat din nou intr-o tranzactie de top, cu atat mai mult cu cat aceasta reprezinta o premiera pe piata finantarilor din Romania”. Georgiana Singurel, Partenerul care a coordonat echipa Reff & Asociatii implicata in procesul de due diligence, a declarat: „A fost un proiect la care au lucrat 13 avocati din echipa noastra pentru a acoperi toate aspectele unei asemenea tranzactii complexe, abordand diferite arii precum legislatia privatizarii, drept societar, protectia mediului, ajutoare de stat/concurenta, financiar-bancar si imobiliar, precum si pentru a sprijini clientul sa raspunda tuturor solicitarilor venite din partea finantatorilor, oferind confortul necesar in multiplele aspecte juridice implicate si contribuind astfel la finalizarea acestei tranzactii”.

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta, servicii juridice, consultanta financiara si managementul riscului, servicii de consultanta fiscala si alte servicii adiacente catre clienti din sectorul public si privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente in topul Fortune Global 500® sunt clienti Deloitte, prin intermediul retelei sale globale de firme membre care activeaza in peste 150 de tari si teritorii, oferind resurse internationale, perspective locale si servicii de cea mai inalta calitate pentru a aborda provocari de business complexe. Obiectivul Deloitte este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor 286.000 de profesionisti ai sai.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din tara noastra si ofera servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice (prin cooperarea cu Reff & Asociatii SCA), de consultanta in management si consultanta financiara, servicii de managementul riscului, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.200 de profesionisti.

Cu o echipa de peste 70 de avocati, Reff si Asociatii este una dintre cele mai mari societati de avocati din Romania si una dintre cele mai active in asistarea clientilor in tranzactii complexe de fuziuni si achizitii, drept imobiliar, finantari bancare si tranzactii cu portofolii de credite. Societatea este membra a Deloitte Legal, reteaua globala de peste 2.100 de avocati prezenta in 84 de tari. In Europa Centrala, Deloitte Legal include 360 de avocati din 14 tari.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.