Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 46 vizitatori și nici un membru online

PwC Romania isi extinde echipa de taxe si impozite indirecte prin recrutarea Adinei Vizoli-Alexandru

PwC Romania isi intareste practica de taxe si impozite indirecte odata cu recrutarea Adinei Vizoli-Alexandru ca Director in cadrul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica.

Adina este un profesionist cu peste 15 ani de experienta in proiecte nationale si internationale in domeniul serviciilor profesionale. Este specializata in domeniul taxelor indirecte, a aspectelor legate de taxa pe valoare adaugata, analizelor de impact axate pe regimul aplicarii TVA la nivel national si al Uniunii Europene, solutii de eficientizare a aplicarii taxelor, asistenta clientilor in fata organelor fiscale din Romania in cadrul inspectiilor fiscale si a procedurilor de verificare fiscala.

„Adina este Alumna a firmei noastre, fiind crescuta si la scoala PwC, recunoscuta pentru formarea a sute de profesionisti de-a lungul timpului. Venirea ei consolideaza echipa de taxe si impozite indirecte a PwC Romania, ce numara in acest moment peste 50 de profesionisti si ne va ajuta sa sustinem cresterea constanta pe care am inregistrat-o in ultimii ani pe acest segment de piata. Ma bucura revenirea Adinei, careia ii urez mult succes in activitatea pe care o va desfasura pe viitor” a declarat Daniel Anghel, Liderul Departamentului de taxe si consultanta juridica, PwC Romania.

„Sunt incantata sa ma intorc in PwC, o firma etalon, unde am avut bucuria sa lucrez in anii mei de inceput si care si-a pus amprenta asupra vietii mele profesionale. Sunt convinsa ca, prin solutiile oferite de PwC, inclusiv prin utilizarea celor mai noi tehnologii digitale in domeniul consultantei fiscale, vom putea ajuta clientii sa rezolve probleme importante, atat in cadrul propriei companii, cat si la nivelul industriei in care activeaza”, a declarat Alina Vizoli-Alexandru (foto), director taxe si impozite indirecte, PwC Romania.

Adina este absolventa a Facultatii de Marketing din cadrul Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti si este pasionata de schi si calatorii.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.