Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 69 vizitatori și nici un membru online

PwC Romania asista Reteaua de sanatate REGINA MARIA in procesul de transformare a Diviziei de Resurse Umane

Reteaua de sanatate REGINA MARIA a selectat PwC Romania pentru implementarea suitei SAP Success Factors.

Aceasta platforma urmareste procesele din cadrul Diviziei de Resurse Umane a operatorului medical privat si ajuta la imbunatatirea muncii in interiorul acesteia. Cele doua module implementate, Recruiting (Recrutare) si Performance (Managementul Performantei angajatilor), eficientizeaza procesele de recrutare si evaluare a performantei angajatilor. Procesele de management al resurselor umane au devenit deosebit de complexe, iar trecerea la cele mai avansate sisteme IT de gestionare a functiunii de resurse umane da companiilor inca un atu in lupta pentru securizarea celor mai buni angajati.

In cadrul solutiei implementate, modulul de Recruiting (Recrutare) ofera trasabilitate pentru toate posturile din companie, din momentul in care au fost scoase la concurs, prin intermediul platformelor de specialitate, pana la punctul in care angajatii parasesc compania. Modulul Performance (Managementul Performantei angajatilor) gestioneaza informatii care tin de felul in care angajatii au fost evaluati, rezultatele acestor evaluari, urmarind dezvoltarea talentelor cheie ale companiei . Tot prin intermediul acestuia este administrat sistemul de remuneratie al firmei.

„Intr-o piata a muncii in care asteptarile noilor generatii de angajati s-au schimbat semnificativ, este deosebit de importanta gestiunea eficienta a resurselor umane, care a devenit un factor cheie de succes pentru orice afacere. Pe langa eficienta adusa modului de lucru, modularitatea suitei SAP SucessFactors aduce clientului flexibilitate si scalabilitate. In acest fel, permite implementarea pe viitor a unor module suplimentare, in functie de necesitati, cu interventii tehnice minore asupra elementelor deja instalate”, a declarat Bogdan Belciu (foto stanga), Partener, Servicii de consultanta in afaceri si management, PwC Romania.

„Piata din Romania are un potential semnificativ de crestere in ceea ce priveste tehnologia digitala, iar dezvoltarea serviciilor de consultanta in acest domeniu  este o prioritate pentru noi si ne dorim sa fim alaturi de clientii nostri pe tot parcursul adaptarii afacerii lor la realitatile economiei digitale. Am investit constant in dezvoltarea echipei de consultanta SAP, iar, in ultimii ani, atat numarul de angajati din aceasta echipa, cat si cifra de afaceri a acesteia s-au dublat”, a adaugat Bogdan Belciu.

„Consultanta in domeniul tehnologiei informatiei face parte din ADN-ul PwC. Ritmul rapid in care se transforma economia, companiile, dar si procesele din interiorul acestora, necesita un aliat pe masura care sa sprijine companiile in aceasta adevarata Revolutie Digitala”, spune Radu Badiceanu (foto dreapta), Senior manager, Departamentul de consultanta in tehnologie, PwC Romania.

„Parteneriatul nostru cu PwC este extrem de important pentru noi intrucat sustine doua dintre cele mai importante directii strategice ale companiei pe termen mediu si lung referitoare la oameni: consolidarea culturii organizationale si cresterea eficacitatii organizationale. Prin implementarea suitei SAP SuccessFactors dorim sa oferim angajatilor nostri un mediu de comunicare facil, transparent si prietenos, care sa incurajeze cultura noastra orientata spre parteneriat in performanta, dialog deschis, feedback continuu, recunoasterea meritelor si demonstrarea valorilor.

Nu in ultimul rand, dorim sa oferim managerilor nostri un instrument util care sa-i ajute sa construiasca contextul necesar cresterii performantei si dezvoltarii oamenilor din echipele lor. Pentru noi, a crea acest tip de cultura este un deziderat, si niciun efort nu va fi precupetit in acest sens”, a declarat Irina Somanescu, Director de Resurse Umane, REGINA MARIA.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.