Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 38 vizitatori și nici un membru online

RSM raporteaza venituri record pe masura ce serviciile de consultanta cresc

- RSM a obtinut venituri globale de 5,37 miliarde de dolari, in crestere cu 5,4% fata de 2017.
- Veniturile din servicii de consultanta au crescut cu 14,5%.

RSM, reteaua globala de audit, taxe si consultanta ce ocupa pozitia de lider pe piata companiilor medii, a raportat pentru 2018 venituri globale record, in valoare de 5,37 miliarde de dolari, incoronand astfel 5 ani consecutivi de crestere. Anul trecut, reteaua a implementat o strategie ce s-a focusat pe echipa, pe clientii si pe gandirea inovatoare a RSM.

Cele 12 luni de crestere au avut ca motor dezvoltarea serviciilor de consultanta oferite de catre retea, care au generat venituri cu 14,5% mai mari decat in 2017. Introducerea regulamentului GDPR, cresterea riscului comercial transfrontalier si amenintarea din ce in ce mai mare din partea criminalitatii informatice au oferit noi oportunitati de aprofundare a relatiilor cu clientii. In acelasi timp, serviciile de consultanta fiscala au crescut cu 6%, iar serviciile de contabilitate cu 13%.

Jean Stephens, CEO al RSM International a declarat: „2018 a fost un an de crestere in intreaga retea, in special pentru serviciile noastre de consultanta care cresc rapid. Clientii din intreaga lume au contat pe noi pentru a identifica solutii bazate pe o intelegere reala a nevoilor lor, pe o experienta solida pe piata lor si pe agilitatea noastra de a reactiona rapid atunci cand peisajul de afaceri se schimba. Vom continua sa ne concentram pe implementarea strategiei noastre globale si pe asigurarea faptului ca RSM ramane principalul consultant al companiilor medii, oriunde suntem in lume.”

Highlighuri regionale:

- In Europa, o regiune care i-a urat in iunie bun venit lui Gregor Schmidt in pozitia de lider regional, veniturile au crescut cu 12% - o crestere de peste doua ori mai mare decat cea raportata in 2017.

- Reteaua a inregistrat o crestere de 6% in America de Nord, unde veniturile totale din servicii au fost de 3,4 miliarde de dolari. In Canada, RSM a avut o crestere rapida, deschizand noi birouri in Calgary, Edmonton si Red Deer.

- Capacitatile RSM din regiunea Asia Pacific au fost consolidate prin introducerea in retea a companiei Huapu Tianjian Certified Public Accountants, din China, cu mandat pentru o crestere ambitioasa, bazata pe achizitii.

- Reteaua a inregistrat cresteri consistente in America Latina (8%), Orientul Mijlociu (4%) si Africa (2%).

*Rezultatele au fost exprimate conform raportarilor de la finalul lui decembrie 2017, respectiv december 2018, in dolari americani, folosind rate medii de dobanda pentu intervalele de referinta.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.