Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 47 vizitatori și nici un membru online

Dentons deschide un nou birou la Düsseldorf

Centrul investitiilor straine in Germania, noul birou Dentons din Düsseldorf va permite Firmei sa asiste o importanta baza de clienti

Dentons, firma globala de avocatura, a inaugurat biroul din Düsseldorf, cel de-al patrulea din Germania, dupa Berlin, Frankfurt si Munchen. Echipa de start, coordonata de partenerii Andreas Haak si Sascha Grosjean este compusa din sapte avocati ce ofera consultanta in domeniul achizitiilor publice, fonduri UE, comert si dreptul muncii precum si alti patru membri de personal. Firma este momentan in tratative pentru a coopta si alti parteneri si echipe in lunile urmatoare, astfel incat sa-si extinda serviciile si in zonele de drept societar si fuziuni si achizitii, concurenta si antitrust, conformitate, proprietate intelectuala si tehnologie, infractiuni de serviciu, taxe si energie.

“Fiind clasat drept orasul german care atrage cele mai multe investitii straine directe in tara si gazda a peste 100.000 de companii, Düsseldorf si zona metropolitana Rin-Ruhr reprezinta o piata importanta pentru clientii nostri la nivel global,” a declarat Elliott Portnoy, Global CEO Dentons. "Odata cu deschiderea biroului din Düsseldorf avem capacitatea de a oferi servicii juridice de calitate in cele mai importante centre financiare si industriale din Germania.”

Joseph Andrew, Global Chairman Dentons, a comentat: “Suntem singura firma de avocatura policentrica din lume iar clientii nostri beneficiaza atat de dimensiunea globala de neegalat a Dentons, cat si de prezentele locale in centre financiare cheie precum Düsseldorf.”

Andreas Haak a fost desemnat Managing Partner al biroului Dentons din Düsseldorf, fiind totodata si unul din coordonatorii practicii de Concurenta, Antitrust si Conformitate in Germania. Sascha Grosjean s-a alaturat ca partener in practica de Dreptul Muncii. Ambii parteneri au lucrat anterior la firma Taylor Wessing.

“Suntem foarte incantati sa aducem cea mai mare firma de avocatura din lume si la Düsseldorf. Spiritul antreprenorial caracteristic echipei Dentons, promoveaza idei, tehnologii si abordari noi in munca pentru clienti si colaborarea la nivel international,” a spus Andreas Haak, Düsseldorf Managing Partner. “Avem viziunea indrazneata sa ne construim echipa intr-un birou inovator, ce ofera servicii complete si recrutam in mod activ avocati cu acelasi startup mindset si care ne impartasesc pasiunea de a oferi valoare clientilor.”  

Andreas Ziegenhagen, Managing Partner Germania: “Intampinam cu bratele deschise noua echipa din Düsseldorf. Noul birou consolideaza pozitionarea noastra excelenta in ariile de concurenta, conformitate si dreptul muncii, reusind deja sa atraga noi clienti. Acesta este o mare realizare si suntem nerabdatori sa ni se alature si alti specialisti in arii de practica cheie.”

Tomasz Dabrowski, Europe CEO, Dentons: “Germania detine un rol cheie in misiunea noastra de a deveni o firma de top in Europa. Inaugurarea biroului din Düsseldorf ne va oferi o platforma solida pentru dezvoltarea serviciilor oferite si imbunatatirea pozitiei de piata in cea mai mare economie europeana.”

Noul birou Dentons este momentan situat in “Dreischeibenhaus”, o cladire bine-cunoscuta din centrul orasului Düsseldorf. In vara acestui an echipa se va muta in cladirea reper “KÖ-Quartier”, situata in inima cartierului bancar al orasului.

Odata cu deschiderea biroului din Düsseldorf, Dentons numara peste 200 de avocati in cele patru birouri din Germania si peste 9.000 de avocati in 174 de locatii la nivel global.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.