Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 37 vizitatori și nici un membru online

Maravela|Asociatii, in noul an cu o echipa consolidata

Maravela|Asociatii a inceput noul an cu o echipa de consultanta consolidata, urmare a avocatilor recrutati recent si a seriei de promovari interne.

Astfel, in ordine alfabetica, s-au alaturat echipei de consultanta Raluca Ciocarlan, Roxana Neacsu si Flavia Stefura.

Raluca Ciocarlan, senior associate, asista importanti clienti locali si internationali in aspecte de drept comercial, societar, fuziuni si achizitii. Raluca detine un Master (LL.M) in Drept European de la Universitatea Paris I Pantheon Sorbonne si a facut parte, pentru 4 ani, din echipa SCA Leroy si Asociatii, iar inainte a fost in echipa Bulboaca si Asociatii. Este membra a Baroului Bucuresti din anul 2003.

Roxana Neacsu, senior associate, a avut un parcurs profesional ascendent, timp de 11 ani in cadrul firmei Gruia Dufaut, biroul din Bucuresti. Raluca asista numerosi clienti majori, activi in diverse sectoare ale economiei, in numeroase aspecte de drept societar si dreptul muncii. Detine o diploma de Master (LL.M) in Drept European, acordata de Universitatea Paris I Pantheon Sorbonne si este membru al Baroului Bucuresti din anul 2007.

Flavia Stefura, associate, asista clienti in materie de proprietate intelectuala, protectia datelor cu caracter personal si dreptul concurentei, dar este implicata si in mandate de dreptul muncii si drept societar. Anterior facand parte din echipele NNDKP si Peli Filip, Flavia detine o diploma de licenta (LL.B) in drept acordata de Universitatea Paris I Pantheon Sorbonne si a fost admisa in Baroul Bucuresti in anul 2012.

„Desi cresterea volumului de lucru de la o perioada la alta este, fara indoiala, unul dintre principalii factori ai largirii echipei, suntem mereu in cautare de talente. Suntem mandri sa avem alaturi avocati talentati, care au dorit sa puna umarul, alaturi de noi, la dezvoltarea continua a firmei.” Alina Popescu (foto stanga), partener fondator al Maravela|Asociatii.

„Ne bucuram sa vedem ca ne acorda incredere avocati cu un parcurs profesional remarcabil, care au incredere in evolutia pe care o vor avea in cadrul firmei noastre. Acest lucru inseamna ca mandatele si renumele pe care le avem, modul in care ne-am dezvoltat si modul de lucru pe care il oferim vorbesc de la sine” Gelu Maravela, partener fondator al Maravela|Asociatii.

Mai multe informatii despre echipa, ariile de practica si serviciile Maravela|Asociatii sunt disponibile pe pagina oficiala a firmei la http://www.maravela.ro.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.