Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 47 vizitatori și nici un membru online

Suciu Popa castiga definitiv un litigiu complex pentru Hidroelectrica in materia dreptului muncii

Suciu Popa a reprezentat cu succes Hidroelectrica S.A. intr-un litigiu complex de dreptul muncii initiat de un numar de 3000 salariati privitor la plata unor drepturi pretinse in baza contractului colectiv de munca.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti marcheaza un precedent important in materia clauzelor din CCM privind anumite indemnizatii si sporuri, in sensul ca acestea nu consacra un drept absolut, indiferent de circumstantele reale ale pretentiei.

Solutia obtinuta de Suciu Popa are o importanta majora nu doar prin prisma valorii litigiului in cauza, dar si pentru ca ea clarifica o problema de drept des intalnita si de impact in sensul ca, in temeiul contractelor colective de munca, salariatii dobandesc o vocatie generala la plata unor indemnizatii specifice, si nu un drept individual de creanta impotriva angajatorului. Astfel, instanta a statuat, confirmand argumentatia Suciu Popa, ca dreptul salariatilor de a beneficia de plata indemnizatiilor prevazute de contractul colectiv se naste la data la care acestia solicita acordarea respectivei indemnizatii si se exercita in conditiile legii aplicabile la acea data.

Proiectul a fost coordonat de catre Daciana Popa (Managing Associate), avocat litigant care ofera asistenta juridica in ceea ce priveste probleme complexe de dreptul muncii, in stransa colaborare cu Cleopatra Leahu (Partener), care, alaturi de celelalte arii de expertiza in care este specializata, este recunoscuta pentru experienta sa in consilierea clientilor in problematica de dreptul muncii, inclusiv cu privire la drepturile si beneficiile angajatilor in baza contractelor colective de munca.

“Aceasta decizie instituie un reper de normalitate in practica judiciara de dreptul muncii, instanta confirmand corectitudinea deciziilor manageriale adoptate de angajator in raport cu salariatii, precum si faptul ca principii generale de drept, aplicate in mod traditional in alte domenii (spre exemplu, in materia acordarii dividendelor de catre companii), isi gasesc pe deplin aplicabilitatea si in materia dreptului muncii.”, a declarat Cleopatra Leahu (foto stanga), Partener Suciu Popa.

“Ne bucura aceasta decizie si suntem incantati ca efortul echipei noastre care a lucrat aproape doi ani la acest dosar important a fost incununat de succes pentru clientul nostru” a punctat Daciana Popa (foto dreapta), Managing Associate Suciu Popa.

Aceasta solutie reconfirma experienta si profesionalismul echipei de dreptul muncii a Suciu Popa, angrenate in prezent in mandate complexe pentru diversi clienti, activi in domeniul energiei si resurselor naturale, IT&C, bancar si financiar, sanatate sau FMCG.

Suciu Popa este una dintre cele mai experimentate firme de avocatura din Romania, acoperind tot spectrul de aspecte legale din domenii cheie precum fuziuni si achizitii, litigii si arbitraj, energie si resurse naturale, banking & finance, dreptul muncii, concurenta si antitrust, cu performanta si reputatie confirmate de toate directoarele juridice internationale Chambers and Partners, Legal 500, IFLR 1000, precum si de mediul de afaceri local si international.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.