Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 46 vizitatori și nici un membru online

Popescu & Asociatii - un nou jucator pe piata avocaturii din Romania

Octavian Popescu (foto), fost Partener Musat & Asociatii in ultimii 14 ani, anunta infiintarea propriei firme de avocatura - Popescu & Asociatii. Echipa este formata din 4 avocati asociati si 12 avocati colaboratori, cu o experienta semnificativa, atat in sfera consultantei juridice, cat si a celei de litigii si respectiv a dreptului penal al afacerilor.

Popescu & Asociatii va activa ca firma de avocatura full-service, acoperind toate ariile dreptului, punand accent pe cele cu acoperire larga in perioada urmatoare precum Litigii, Fuziuni si Achizitii, Preventie, Conformitate si Drept Penal al Afacerilor, Restructurare si Insolventa, Concurenta si Antitrust, dar si Protectia Datelor cu Caracter Personal (GDPR)

Firma are deja in portofoliu companii mari si medii, deopotriva multinationale sau jucatori locali, care activeaza in domenii precum cel bancar, IT, energie, pharma, administratie publica, media, servicii financiare, imobiliare, tehnologie, transport, domeniul farmaceutic sau FMCG. Activitatea curenta include atat reprezentarea in diverse dosare cu componenta penala, litigii comerciale sau administrative, dispute cu privire la suportarea taxei de claw-back, diverse practici de concurenta neloiala sau ajutoare de stat, frauda informatica, restructurari si insolventa, implementarea GDPR, cat si implementarea pentru actorii economici vizati a dispozitiilor legale impuse prin controversata OUG 114/2018, consultanta specializata in dezvoltarea unor importante proiecte de real estate, solutionarea a numeroase dispute intre actionari, etc.

„Societatea de avocatura nou creata este un proiect la care tin foarte mult si in care imi pun toata increderea. Partenerii care m-au urmat sunt avocati cu o integritate si abilitate profesionala remarcabila, alaturi de care sunt convins ca voi construi un brand de referinta pentru piata serviciilor juridice din Romania. Sunt deopotriva convins ca in scurt timp, experienta si increderea de care beneficiaza fiecare dintre avocatii Popescu & Asociatii va fi recunoscuta si societatii de avocati insesi in conditiile in care am reprezentat pe parcursul timpului un partener strategic si de incredere, pe care clientii s-au putut baza in obtinerea unor solutii juridice personalizate, clare si eficiente pentru gestionarea problemelor inerente activitatii economice intr-un mediu politico-juridic in permanenta schimbare si deopotriva pentru solutionarea celor mai complexe dosare de instanta”, a declarat Octavian Popescu.

Cine sunt avocatii coordonatori

Octavian Popescu, Partner, Ex-partner Musat & Asociatii

Octavian Popescu este unul dintre cei mai experimentati avocati din Romania, cu experienta dovedita si reputatie confirmata atat de parteneri, cat si de clienti si colegii avocati. In ultimii 15 ani, el a acumulat experienta consistenta in litigii, solutionarea disputelor de natura contencioasa in diverse domenii de activitate si reprezentarea companiilor in dosare in fata instantelor din Romania, inclusiv a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Are o practica extrem de bogata in sfera litigiilor comerciale, corporative, administrative si civile si a dobandit o experienta aparte in procedurile de restructurare si insolventa, dar si in cele privitoare la executarea silita si alte proceduri judiciare conexe. Octavian este, de asemenea, cunoscut si recunoscut pentru abordarea complexa a dosarelor dificile care implica asistenta in proceduri ce presupun conformitatea in cazuri de coruptie, frauda corporativa si spionaj economic si ofera consiliere de inalta clasa in timpul urmaririi penale, precum si in fata instantelor penale din Romania. Este inclus in clasamentele directoarelor juridice Chambers & Partners - in fiecare an, incepand cu 2011 - si Legal 500 EMEA pentru Litigii.

Octavian este vicepresedintele Curtii de Arbitraj Comercial Bucuresti, Arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial Bucuresti si Shanghai International Arbitration Center si membru al Consiliului Baroului Bucuresti.

Dana Bivol (Caciula-Stan), Partner, Ex-Managing Associate Musat & Asociatii

Practica Danei Bivol (Caciula-Stan) - avocat cu o experienta de peste 10 ani -  se concentreaza pe litigii comerciale, civile si administrative. In prezent gestioneaza numeroase dosare complexe care implica dispute intre actionari, litigii de dreptul muncii, aspecte fiscale, litigii in domeniul financiar / bancar si farmaceutic. De-a lungul anilor, Dana a fost implicata in diferite proceduri ce privesc dreptul concurentei, asistand clientii in legatura cu acorduri verticale si orizontale, abuzul de pozitie dominanta, controlul concentrarilor economice, etc. De asemenea, Dana acorda asistenta juridica  in cadrul procedurilor de insolventa si executare silita, fiind apreciata in mod unanim de clienti pentru promptitudinea si eficienta dovedite in gestionarea dosarelor dificile si sensibile.

Adrian Chirvase, Partner, Ex-Managing Associate Musat & Asociatii

Adrian Chirvase este unul dintre avocatii litiganti de elita din noua generatie, cu un potential extraordinar in aria dreptului penal, in care a acumulat experienta bazata prin expunerea si implicarea in dosare complexe care au vizat companii multinationale, oficiali/politicieni renumiti sau oameni de afaceri, cu reprezentarea acestora in dosare in fata instantelor din Romania, inclusiv la Inalta Curte din Justitie, precum si pe complexitatea si natura aspectelor implicate. Alaturi de Octavian Popescu, Adrian asista clientii in aspecte ce tin de dreptul penal international, in investigatii multi-jurisdictionale, precum si cereri de extradare sau proceduri de mandat european de arestare, reprezentand clienti in cadrul procedurile CEDO. In ultima perioada, a acordat o atentie deosebita dezvoltarii masurilor de prevenire si de conformitate concentrandu-si activitatea asupra respectarii de catre corporatii/clienti a reglementarilor juridice, cu scopul de a preveni implicarea acestora in fapte de natura penala.

Loredana Popescu, Partner

Loredana Popescu, avocat cu 15 ani de experienta, isi concentreaza activitatea asupra zonei comerciale, civile si administrative, inclusiv a disputelor contractuale, asociate pietei de capital si emisiuni de capital social, dispute intre actionari, dar si zona imobiliara, inclusiv restituirea proprietatilor nationalizate si expropriere. Avand o cunoastere solida a dreptului civil si comercial roman, Loredana ofera companiilor reprezentare si asistenta juridica, in mod constant, in ceea ce priveste negocierea de contracte, transferul de business si in chestiuni juridice care tin de activitatea de zi cu zi a clientilor.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.