Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 41 vizitatori și nici un membru online

Compania de training si consultanta Valoria isi propune triplarea cifrei de afaceri in 2019

Valoria, companie care ofera servicii de training, consultanta si executive coaching, are obiective ambitioase in 2019. Dupa ce in anul 2018 a inregistrat o triplare a cifrei de afaceri, Valoria tinteste pastrarea aceluiasi ritm sustinut de crestere si in acest an.

Cu o experienta cumulata in training si consultanta de peste 75 de ani, in proiecte derulate atat in tara cat si in strainatate, echipa de experti de la Valoria a colaborat in 2018 cu companii cu o cifra de afaceri cumulata de 500 milioane de euro.

Prin diversificarea serviciilor de training si consultanta, cresterea numarului de clienti si valorificarea oportunitatilor din piata, compania vrea sa fie un jucator puternic pe segmentul serviciilor adresate echipelor de conducere ale companiilor din Romania.

In anul 2019, Valoria va lansa un produs de training destinat perfectionarii abilitatilor echipelor de management numit Key Performance Factor. Adresat managerilor din companiile antreprenoriale si multinationale Key Performance Factor se remarca prin experienta excelenta de invatare, conversia rapida si aplicabilitatea practica, dar mai ales prin aportul direct la cresterea performantei echipei.

„Vedem un interes din ce in ce mai mare in cadrul companiilor antreprenoriale din Romania pentru pregatirea angajatilor. Companiile multinationale au procese de training structurate, aliniate obiectivelor de afaceri si celor de cariera ale angajatilor. Dar in ultimii ani am observat si in randul companiilor antreprenoriale atentia pentru a structura mai clar procesele de pregatire si dezvoltare (Learning & Development). In acest context, Key Performance Factor este un produs de training care se pliaza excelent pe nevoile de evolutie ale echipelor de manageri din cadrul companiilor din Romania”, spune Elena Badea (foto), Managing Director, Valoria.

In anul 2018, Valoria a realizat si lansat noua studii foarte relevante pentru mediul de afaceri local. De la Barometrul digitalizarii in companiile din Romania, la studiul Tendinte si provocari in HR, sau la Barometrul centrarii pe client, toate cercetarile au devenit repere importante pentru oamenii de afaceri, deoarece le ofera informatii pentru a intelege modul in care evolueaza mediul de business local. In 2019, compania isi propune sa continue realizarea de studii, pe temele deja traditionale dar si pe teme noi.

”Ne-am bucurat sa aflam din interactiunile cu clientii nostri ca programele de training livrate de echipa Valoria au contribuit la cresterea eficientei angajatilor cu 55-70% si la cresterea loialitatii acestora fata de organizatie cu 80-90%”, mai spune Elena Badea, Managing Director, Valoria.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.