Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 67 vizitatori și nici un membru online

Tony Buzan, inventatorul conceptului de Harta Mentala (Mind Map), vine la Bucuresti pe 30 martie 2019

Editura Didactica Publishing House il aduce la Bucuresti pe Tony Buzan (foto), la prima conferinta din Romania despre Hartile Mentale (Mind Maps). Evenimentul ”Arta stapanirii Hartii Mentale” va avea loc in data de 30 martie 2019, la Sala Radio din Bucuresti si este adresat parintilor, profesorilor si oamenilor de afaceri.

Tony Buzan, inventatorul Hartilor Mentale, este un renumit psiholog, autor si coautor a peste 80 de carti. Absolvent de studii in psihologie, engleza, matematica si stiinte exacte la Universitatea British Columbia, Tony Buzan se remarca printr-o prodigioasa activitate de cercetare si publicistica. Cartile care l-au facut cunoscut in toata lumea sunt Use your memory, Master your memory, Use your head si The mind map book.

Descoperirea Hartilor Mentale isi are originea in observarea tehnicilor folosite de Leonardo da Vinci sau Albert Einstein. Hartile Mentale sunt diagrame folosite pentru organizarea vizuala a informatiei. Cu ajutorul Hartilor Mentale, informatia este ierarhizata si organizata, iar conexiunile dintre factorii care alcatuiesc subiectul sunt evidentiate clar prin sageti de legatura. De obicei o astfel de diagrama se construieste in jurul unui concept, desenat in centrul unei pagini albe. In jurul conceptului central se afla ideile, reprezentate vizual sub forma de imagini si/sau cuvinte-cheie, elaborate in functie de tiparul de gandire individual al fiecarei persoane.  
 
”Prin crearea celebrelor diagrame, Tony Buzan a revolutionat modul traditional de invatare, folosind sisteme mnemonice si tehnici de cartografiere a gandurilor pentru a organiza si integra orice cantitate de informatie intr-un mod vizual, printr-o metoda neasteptat de usoara”, spune Florentina Ion, Fondator si CEO al Editurii Didactica Publishing House.

Folosite de profesori in clasa, Hartile Mentale ajuta copiii sa invete eficient si sa dea sens informatiilor asimilate dupa o structura logica nestandardizata, adaptata modului de gandire al fiecarui utilizator. Din acelasi motiv, sunt folosite si de oameni de afaceri, deoarece Hartile Mentale permit intelegerea imaginii de ansamblu, dar si identificarea interdependentelor. Avand aplicatii nelimitate, instrumentul Hartilor Mentale este extrem de benefic si pentru parinti in demersurile de dezvoltare cognitiva a copiilor pastrand in acelasi timp un nivel inalt de creativitate.

In premiera in Romania, Tony Buzan va vorbi despre acest instrument de invatare accelerata la evenimentul ”Arta stapanirii Hartii Mentale” care va avea loc la Sala Radio in doua sesiuni sustinute in limba engleza, prima incepand cu ora 10:00 si cea de-a doua incepand cu ora 15:30.

Participantii la eveniment vor descoperi potentialul ce poate fi accesat prin utilizarea Hartilor Mentale, una dintre cele mai eficiente si mai usoare modalitati de invatare accelerata, pentru orice categorie de varsta.

Biletele pot fi cumparate de pe Bilete.ro. Detalii despre evenimentul ”Arta Stapanirii Hartii Mentale”  se pot obtine prin telefon la 021.311.93.23 (numar cu tarif normal) sau e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.