Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 64 vizitatori și nici un membru online

Reff si Asociatii a asistat MAS Real Estate in achizitia unui portofoliu dezvoltat de Prime Kapital

Echipa Reff si Asociatii, coordonata de Andrei Burz-Pinzaru, Managing Partner, si Irina Dimitriu, Partner, a oferit asistenta MAS Real Estate in legatura cu achizitionarea unui portofoliu de noua centre comerciale dezvoltate de Prime Kapital. Cu o valoare de 113 milioane de euro, aceasta este cea mai mare tranzactie din sectorul imobiliar anuntata in acest an.

„Ne bucuram sa continuam colaborarea cu MAS Real Estate pentru acest proiect solicitant atat prin prisma structurii tranzactiei, cat si a termenelor stranse, si le multumim pentru increderea constanta pe care ne-o acorda in reprezentarea intereselor lor pe piata de real estate din Romania. Ii felicit pentru o noua achizitie de succes”, declara Andrei Burz-Pinzaru (foto stanga), Managing Partner la Reff si Asociatii, membra a retelei globale Deloitte Legal.

„Suntem incantati ca am dus la bun sfarsit cu succes acest proiect care, suplimentar fata de complexitatea tranzactiei in sine, ne-a testat forta, anduranta si capacitatea de a munci in conditii de presiune de timp. Cu ocazia aceasta am atins un nou record al vitezei de finalizare a unei tranzactii, reusind sa efectuam analiza de due diligence pentru toate cele noua centre comerciale (operationale) si sa negociem documentatia tranzactiei intr-o perioada de aproximativ trei saptamani. Vreau sa multumesc pe aceasta cale intregii echipe Reff si Asociatii pentru dedicarea de care a dat dovada pe intreg parcursul proiectului”, spune Irina Dimitriu (foto dreapta), Partener Reff si Asociatii, coordonatoarea practicii de real estate din cadrul firmei.

In acest proiect, sub coordonarea lui Andrei Burz-Pinzaru si a Irinei Dimitriu, au lucrat Simona Iacob, Senior Managing Associate, si Ioana Georgescu, Senior Associate, care au acoperit aspectele legate de real estate, Alina Tihan, Senior Managing Associate, si Diana Rotaru, Associate, pentru aspectele de finantare.

Cu o echipa de peste 70 de avocati, Reff & Asociatii este una dintre cele mai mari societati de avocati din Romania si una dintre cele mai active in asistarea clientilor in tranzactii complexe de fuziuni si achizitii, drept imobiliar, finantari bancare si tranzactii cu portofolii de credite. Reff & Asociatii reprezinta Romania in reteaua globala de avocati Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocati in 85 de tari.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.