Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 41 vizitatori și nici un membru online

Noi recunoasteri internationale pentru departamentul de litigii al Maravela|Asociatii

Anul 2019 a adus reusite importante pentru departamentul Maravela|Asociatii, in urma activitatii echipei, recunoscuta de directoarele internationale si apreciata in mod repetat de catre clientii firmei.

Astfel, Benchmark Litigation Europe a pus Maravela|Asociatii pe lista scurta pentru premiile Firma de avocatura a anului 2019 in Romania in materia solutionarii disputelor, iar Ioan Roman (foto), partener fondator si unul dintre cei doi coordonatori ai departamentului de litigii al firmei, este pe lista scurta pentru premiul Avocatul anului 2019 in Romania, in aceeasi materie.

De altfel, Ioan Roman este clasificat drept Dispute resolution Star in clasamentul Benchmark Litigation Europe 2019, pentru activitatea sa in dispute comerciale, tranzactionale, arbitraj comercial si dreptul penal al afacerilor.  

Benchmark Litigation este un proiect al renumitului grup Euromoney Institutional Investor PLC, din care, printre altele, mai face parte si IFLR (International Financial Law Review, director care recunoaste, in egala masura, activitatea Maravela|Asociatii).

Benchmark Litigation este un ghid ce contine liderii din domeniul litigiilor la nivel mondial. Fondat in 2008 in Statele Unite ale Americii, anul acesta este primul in care cercetarea s-a extins pe piata europeana a solutionarii disputelor.

In egala masura, departamentul de litigii al Maravela|Asociatii este recunoscut anul acesta de catre Chambers Europe, ghidul european al Chambers and Partners, acest lucru subliniind faptul ca activitatea firmei a ramas pe aceeasi panta ascendenta, atat din punct de vedere al volumului de lucru, al numarului membrilor echipei dar si al anvergurii mandatelor aflate pe masa de lucru.

Echipa de solutionare a disputelor din cadrul Maravela|Asociatii este formata in prezent din 11 avocati cu experienta, iar dintre acestia, 5 sunt parteneri.

Ioan Roman (partener fondator) este co-coordonator al departamentului de litigii al firmei inca din anul 2014. Gelu Maravela (partener fondator) coordoneaza impreuna cu Ioan Roman departamentul. Gelu Maravela si Alina Popescu (de asemenea partener fondator), coordoneaza activitatea departamentului de arbitraj international, ambii detinand o vasta experienta in domeniu. Dana Radulescu, partener, practician in insolventa si membru al Consiliului Mediatorilor, a fost implicata in unele dintre cele mai mari insolvente si restructurari din Romania. Din luna martie a acestui an, Alexandra Rimbu, partener, a devenit membru al departamentului de litigii al Maravela|Asociatii, detinand o experienta bogata in numeroase dispute implicand contracte de achizitii publice, infrastructura si constructii. In plus, Felix Tapai, partener si coordonator al departamentului de consultanta fiscala al Maravela|Asociatii, ofera solutii si creioneaza strategii castigatoare in mandatele cu componenta fiscala.

„Ma bucur, desigur, ca activitatea ne este recunoscuta. Sunt mii de ore de munca la mijloc, mandate numeroase, portofolii impresionante de litigii, arbitraje laborioase, dosare complexe cu importante autoritati straine. Am reusit, chiar si asa, sa ne mentinem rata de castig undeva la peste 80% din solutionari. Imi felicit colegii pentru activitate si ii incurajez sa continuam in aceasta maniera. Echipa lucreaza la foc continuu, dar fiind o echipa formata din profesionisti si fiind in plus, o echipa unita, rezultatele sunt remarcabile.” Ioan Roman, partener fondator al Maravela|Asociatii

Lista scurta a premiilor Benchmark Litigation este disponibila aici iar clasamentul avocatilor recunoscuti anul acesta este accesibil aici.

Mai multe informatii despre echipa, ariile de practica si serviciile Maravela|Asociatii sunt disponibile pe pagina oficiala a firmei la http://www.maravela.ro.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.