Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 42 vizitatori și nici un membru online

EY isi lanseaza platforma GigNow in Romania si ofera freelancerilor locali oportunitati de angajare in proiecte globale

EY anunta lansarea platformei sale de angajare GigNow in Romania. Incepand de astazi, platforma asigura freelancerilor romani si resursei de talente independente locale oportunitatea de a beneficia de colaborari in cadrul unor proiecte globale ale EY sau ale clientilor sai.    

GigNow este o platforma online conceputa de EY ca spatiu virtual de intalnire intre nevoile angajatorilor de resurse umane specializate si specialistii de top disponibili, valorificand procesul de cerere si oferta din zona fortei de munca, in conditiile din prezent dominate de o maxima flexibilitate si adaptabilitate. Platforma EY GigNow asigura accesul specialistilor independenti la o gama diversa de proiecte din zonele de consultanta de business, asistenta in tranzactii, asigurari si asistenta fiscala, precum si din zona de IT si tehnologie legata de zona de business.

Platforma GigNow este un instrument prin care EY raspunde evolutiilor actuale din piata de munca si a nevoii de agilitate pe zona talentelor, prin valorificarea superioara a facilitatilor asigurate de tehnologie.

Vorbind despre tendintele globale care se fac simtite in prezent pe piata muncii, Bogdan Ion (foto stanga), Country Managing Partner EY Romania si Moldova si Chief Operating Officer pentru Europa Centrala si de Sud-Est si Regiunea Asiei Centrale, mentioneaza: “In domeniul nostru, al serviciilor profesionale, deja lantul valoric al capitalului uman s-a schimbat intr-o structura hibrida care include o interactiune constanta intre angajatii full-time, angajatii din locatii de tip near-shore sau off-shore, contractori externi si procese de tehnologie. La nivel general, companiile tind sa devina o comunitate flexibila de angajati permanenti si contractori implicati temporar in proiecte. Companiile vor angaja persoana care detine competentele necesare la acel moment pentru acel proiect. Vechimea nu va mai reprezenta un criteriu de selectie la angajare, ci se va tine cont de competentele ideale pentru proiectele in derulare. Vom asista la o diminuare a importantei diplomelor de studii superioare si la o crestere a importantei diplomelor de competente. Anticipam, de asemenea, o competitie intre companii in a oferi oportunitati de invatare si dezvoltare”.

Platforma GigNow este deschisa tututor celor interesati sa lucreze in proiectele dezvoltate de EY sau de clientii sai, fie in tara in care se deruleaza proiectul, fie de la distanta, avand posibilitatea sa contracteze un proiect punctual, sa acopere o competenta specifica sau sa se alature companiei intr-o perioada de crestere sezoniera a volumului de munca. Durata proiectelor poate varia de la 3 la 12 luni, existand si posibilitatea angajarii specialistului independent si pentru o perioada mai indelungata.  

Pentru a avea acces la proiectele din platforma GigNow, candidatii trebuie sa se inregistreze si sa-si depuna aplicatia pentru proiectele deschise. Avantajul pe care il aduce platforma este ca ofera candidatilor atat optiunea de a-si alege singuri contractele pentru care vor sa aplice, cat si posibilitatea de a lucra cu o echipa dedicata de recrutare in identificarea proiectelor potrivite.

“GigNow aduce flexibilitatea si autonomia de care au nevoie oamenii de azi. Dupa criza economica din 2008, cand o parte din angajati si-au pierdut locurile de munca, cei mai multi ramasi activi au devenit freelanceri. Intre timp, tehnologia, mobilitatea fortei de munca si schimbarea generationala au accentuat fenomenul. In EY, ne este deja clar ca atunci cand apare nevoia de a gestiona un flux de lucru nu ne gandim automat doar la a angaja, ci avem in vedere un mix de optiuni care includ: angajati part-time, full-time, centre de excelenta, roboti, contractori. Platforma GigNow lansata de noi faciliteaza atat transparenta, cat si agilitatea in interactiunea dintre firma si contractori si isi propune sa raspunda nevoii de flexibilitate tot mai puternica in piata muncii. Companiile care sunt inca rezervate in a utiliza si alte forme de colaborare trebuie sa ia in calcul ca relatia de tip furnizor-client poate co-exista alaturi de cea de angajat-manager, uneori cu beneficii majore la nivel de productivitate”, a declarat Andreea Mihnea (foto dreapta), HR Director EY Romania si Moldova si South East Europe Talent Leader.

Platforma GigNow asigura acum acces global si pentru freelancerii romani la proiecte de top, EY alaturandu-se prin aceasta initiativa organizatiilor care sustin si promoveaza flexibilitatea muncii. In acelasi timp, prin acest demers EY isi propune sa identifice resurse de talent pe care sa le conecteze la oportunitatile oferite de proiectele din platforma.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.