Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 220 vizitatori și nici un membru online

Deloitte Legal isi extinde Centrul de Excelenta si colaboreaza cu UiPath pentru inovatie in tehnologie

• Deloitte Legal anunta extinderea Centrului sau de Excelenta, pentru a se concentra pe solutii de tehnologie, incepand cu o colaborare cu UiPath pentru solutii de automatizare in domeniul juridic

• Marcand una dintre primele colaborari dintre un jucator juridic global si o companie de tehnologie activa in zona RPA, Deloitte Legal si UiPath colaboreaza pentru a dezvolta si a implementa solutii de automatizare de ultima generatie

• Printre primele solutii se afla un robot pentru domeniul juridic, pe care Deloitte Legal si UiPath l-au dezvoltat impreuna pentru a eficientiza procesele de due diligence

Astazi, Deloitte Central Europe anunta extinderea Centrului de Excelenta (CoE) Deloitte Legal, situat in Bucuresti, pentru a sustine clientii si avocatii Deloitte Legal din toata lumea in demersul de a oferi solutii tehnologice juridice inovatoare.

Centrul de Excelenta Deloitte Legal sprijina reteaua globala de practici juridice Deloitte Legal in activitatile de dezvoltare a business-ului, in livrarea de servicii si in zona de solutii tehnologice. Centrul faciliteaza impartasirea de cunostinte si folosirea tehnologiei pentru a livra servicii integrate la nivel global pentru companiile multinationale.

Printre primele demersuri in extinderea Centrului de Excelenta Deloitte Legal in domeniul tehnologiei se afla colaborarea cu UiPath, lider global in automatizarea robotizata a proceselor (RPA). Prin aceasta colaborare strategica, cele doua organizatii vor crea, dezvolta si implementa solutii de ultima generatie de tip Robotic and Cognitive Automation (RCA) pentru clientii din toata lumea.

Aceasta colaborare dintre Centrul de Excelenta Deloitte Legal si UiPath isi propune sa ajute profesionistii din domeniul juridic sa foloseasca tehnologia pentru a-si eficientiza munca si pentru a se adapta la schimbarile rapide din industria juridica. Asteptarile organizatiilor sunt ca directorii juridici si echipele lor sa joace un rol mai extins, de partener al intregii organizatii si de consilier de incredere pentru management. In acelasi timp, departamentul juridic opereaza sub presiunea de a se adapta la reglementari tot mai multe si complexe, la tot mai multa atentie publica si la modele de business care se schimba in urma transformarilor digitale si a altor oportunitati, care duc la o nevoie mai intensa si la o scara din ce in ce mai larga de la gestiona riscurile juridice.

„Folosirea in mai mare masura a tehnologiilor avansate va fi cruciala in contextul in care departamentele juridice sunt supuse unor asteptari tot mai mari”, a declarat Piet Hein Meeter, Deloitte Global Managing Director, Deloitte Legal. „Prin aceasta colaborare care marcheaza o premiera, Deloitte Legal si UiPath vor oferi solutii automatizate care vor permite organizatiilor sa isi creasca eficienta, sa reduca costurile si sa ofere mai mult timp avocatilor pentru a lucra mai indeaproape cu organizatia, in calitate de partener de business de incredere”.

„Departamentele juridice si firmele de avocatura sunt in postura unica de a duce solutiile de tip RPA la urmatorul nivel al evolutiei sale, prin crearea de procese juridice inovatoare care sunt mult mai complexe decat sarcinile simple, repetitive. Programul UiPath de Automatizare in domeniul juridic este primul de acest fel in zona RPA si este o dovada a oportunitatilor surprinzatoare pe care le ofera RPA. Automatizarea proceselor juridice, de conformitate si a altor procese obligatorii va influenta modul in care gandim conformarea juridica si va schimba perceptia ca aspectele de conformare juridica intarzie oportunitatile de business, cand, de fapt, acestea vor sustine oportunitatile”, a declarat Vasile Tiple, UiPath Deputy General Counsel. „Fundamentul programului nostru de automatizare in domeniul juridic este in linie cu principiul UiPath Automation First si cu propriii nostri roboti juridici care deja executa pentru companie procese critice juridice si de conformare cu o eficienta incredibila, cu acuratete si viteza”.

Colaborarea aduce impreuna prezenta globala a retelei Deloitte Legal, experienta sa in tehnologie, in domeniul juridic si in procese, cu capabilitatile, agilitatea si avantajele de extindere rapida aduse de platforma UiPath de Robotic Process Automation. Impreuna, Deloitte Legal si UiPath vor crea mai multe solutii pentru a raspunde unor nevoi specifice ale clientilor, pentru a regandi procesele juridice si a eficientiza prin automatizarea unor sarcini repetitive, eliberand astfel creativitatea. Solutiile vor fi oferite prin intermediul Centrului de Excelenta Deloitte Legal, prin capabilitatile existente de tip RCA ale Deloitte, inclusiv prin Centrul de Excelenta in Robotica al Deloitte din Spania.  

Prima solutie dezvoltata de Deloitte Legal si UiPath este un robot dedicat industriei juridice care poate face cautari in surse publice, cum ar fi Registrul National de Publicitate Mobiliara, care sunt frecvent accesate in exercitiile de due diligence. Acesta permite eficientizarea procesului – de exemplu, intr-unul din cazuri, robotul a finalizat o cautare in aproximativ sapte minute, fata de trei ore si jumatate, cat i-a fost necesar unui avocat pentru a face acelasi demers.

Efectele acestei tehnologii asupra business-ului sunt foarte semnificative, in contextul in care organizatiile reduc costurile dedicate muncii de rutina, cresc calitatea, imbunatatesc managementul riscului si permit avocatilor sa isi foloseasca timpul pentru activitati care aduc mai multa valoare organizatiei.

Mai multe detalii despre Deloitte Legal si angajamentul sau fata de inovatia in tehnologie sunt disponibile aici: https://www2.deloitte.com/global/en/services/legal.html.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.