Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 62 vizitatori și nici un membru online

Rebranding aniversar: Maravela|Asociatii devine MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman

La implinirea a 5 ani de la infiintare, firma de avocatura Maravela|Asociatii declanseaza un proces de rebranding ce include schimbarea denumirii in MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman si adoptarea unui nou logo.

Noul brand reuneste nu numai numele fondatorilor Gelu Maravela, Alina Popescu si Ioan Roman, ci si initialele numelor tuturor partenerilor actuali ai firmei (MPR), incluzandu-le astfel pe Dana Radulescu si Alexandra Rimbu, ce au promovat incepand din acest an la nivelul equity partner. Totodata, noul logo incorporeaza ca element grafic (litera M alba pe fond portocaliu) simbolul amintirii pastrate co-fondatorului Marius Patrascanu, plecat mult prea devreme si ramas pururea in inimile colegilor sai.

Prin noua denumire a firmei s-a dorit astfel evidentierea importantei contributii a intregii echipe la infiintarea si dezvoltarea firmei. Totodata, procesul de rebranding este menit a reflecta actuala pozitie a firmei pe piata si urmatoarea etapa de evolutie a acesteia, atat la nivel national, cat si la nivel international.

„Prin alinierea elementelor de branding ale firmei la resorturile reale ale echipei noastre de conducere, la statutul actual al firmei si la planurile noastre de dezvoltare la nivel international, ne dorim sa dam un imbold suplimentar evolutiei noastre in urmatorii 5 ani, care speram sa fie la fel de darnici cu noi ca si precedentii. Cu aceasta ocazie, reiteram deosebita recunostinta fata de clientii, echipa, furnizorii si prietenii nostri, pentru increderea si sprijinul de calitate acordate firmei de la infiintare si pana in prezent. Cu ajutorul vostru ne dorim sa facem in continuare lumea (juridica si de afaceri) mai buna.” a mentionat Alina Popescu.

Cu experienta de peste 15 ani in avocatura de business de inalt nivel, Alina Popescu este parteneri fondator si coordoneaza departamentele de concurenta, drept contractual si tehnologie ale firmei, fiind de asemenea implicata in coordonarea departamentelor de fuziuni & achizitii, drept societar si arbitraj international. Ea detine o diploma de Master (LL.M) in Dreptul Uniunii Europene acordata de Universitatea Montesquieu Bordeaux IV din Franta si diploma de Licenta in Drept acordata de Facultatea de drept a Universitatii Bucuresti. Printre mandatele coordonate recent de Alina mentionam asistarea unor importanti clienti internationali in investigatii desfasurate de Consiliul Concurentei, autorizarea de catre Consiliul Concurentei si alte autoritati de concurenta ale unor importante concentrari economice, asistenta acordata unor importante companii multinationale cu privire la diferite aspecte contractuale si de reglementare in materie de tehnologie si comunicatii, reprezentarea statului roman intr-un important arbitraj international de investitii, asistarea mai multor companii straine in legatura cu achizitii de societati pe piata din Romania etc. Inaintea infiintarii Maravela|Asociatii (actualmente MPR Partners | Maravela, Popescu & Roman), Alina a lucrat in cadrul Musat & Asociatii  si Rubin, Meyer, Doru & Trandafir .

„Sunt bucuros de aceasta redenumire si sunt mandru de numeroasele reusite pe care firma le-a obtinut in cei 5 ani de la infiintare. Planuim sa continuam in aceeasi maniera, cu aceleasi standarde ridicate de calitate si cu dorinta de a creste intr-un ritm alert. Ne-am propus si pentru urmatoarea perioada sa excelam ca firma full service de avocatura de business, cu accentul pus pe profesionalismul membrilor echipei, pe serviciile ireprosabile oferite clientilor, pe valoarea acordata fiecarui membru al echipei si pe un mediu de lucru atractiv.” adauga Ioan Roman.

Ioan Roman este, la randul sau, partener fondator al firmei, fiind coordonatorul practicii de litigii incepand cu anul 2015. Este licentiat al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti. Ioan a obtinut rezultate remarcabile pentru clientii firmei in tot spectrul de dispute comerciale, administrative, de munca, achizitii publice si arbitraje. Recent, Ioan a fost implicat reprezentarea statului roman intr-un arbitraj international de investitii, asistarea autoritatii fiscale australiene in recuperarea pe teritoriul Romaniei a unor debite importante, reprezentarea unuia din cei mai mari distribuitori de utilaje specializate intr-un litigiu referitor la o procedura majora de achizitii publice, gestionarea unor portofolii de zeci de litigii pentru importante companii multinationale etc. Anterior, Ioan a facut parte din echipele bpv Grigorescu Stefanica, Tonucci & Partners si Protopopescu, Puscas si Asociatii (fosta Sulica, Protopopescu, Vonica).

„Sunt incantata de noua etapa in care a intrat firma si de potentialul acesteia, de care am fost constienta de la bun inceput, cu atat mai mult cu cat eforturile noastre ale tuturor au dat roade. Calificativele la superlativ obtinute pe plan international si national reprezinta dovada ca detinem o echipa minunata si suntem o firma cu inalt nivel al calitatii serviciilor furnizate.” continua Dana Radulescu.

Dana Radulescu este partener al firmei, coordonator al departamentelor de insolventa, drept imobiliar si constructii si drept bancar si financiar ale firmei, fiind totodata implicata in coordonarea departamentelor de fuziuni si achizitii, drept societar si dreptul mediului. Dana detine o diploma de Licenta (LL.B.) acordata de Universitatea Paris I Pantheon-Sorbonne din Franta si este de asemenea licentiata in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti. Dana a asistat recent un mare dezvoltator si operator european de parcari in achizitionarea unei parcari in Timisoara, liderul local din industria chimica, in contextul achizitiei de active de la un mare producator roman aflat in insolventa, un important grup israelian, in legatura cu achizitia unui grup de companii active in domeniul colectarii, transportului, stocarii si reciclarii energiei verzi, un important grup american in achizitia unui producator de subansamble pentru industria auto etc. Dana a facut parte anterior din echipele firmelor Rubin, Meyer, Doru & Trandafir, Vernon, David & Asociatii si Borza & Asociatii.

„De la infiintarea firmei am apreciat premisele ce au stat la baza fondarii acestui brand romanesc, cu care ne putem mandri. Sunt fericita ca am ajuns in acest punct, increzatoare in ceea ce urmeaza sa realizam si este de apreciat ca se pune accent pe promovarea rapida, conform meritelor. Consider ca este un mediu de lucru excelent pentru avocatii care doresc sa evolueze si sa atinga un inalt nivel de performanta.” a declarat Alexandra Rimbu.

Alexandra Rimbu este partener al firmei, coordonator al departamentelor de dreptul muncii si PPP si achizitii publice, co-coordonator al practicii de drept imobiliar si constructii si solutionarea disputelor si membru al departamentului de fuziuni & achizitii. Alexandra detine diploma de Licenta in Drept acordata de Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti. Recent, Alexandra a asistat liderul local pe piata de inghetata in legatura cu preluarea acestuia de catre un gigant european pe piata de bunuri de larg consum, un mare grup european specializat in servicii financiare pentru industria auto privind structurarea intregii politici cu privire la dreptul muncii a filialelor din Romania, un mare investitor german cu privire la politicile privind transferul de angajati, due diligence din prisma dreptului muncii in vederea achizitionarii unor companii locale, o companie internationala de constructii si infrastructura in legatura cu aspecte litigioase privind executarea unor importante contracte de antrepriza in constructii etc. Anterior, Alexandra a facut parte din echipele firmelor Almaj & Albu, Musat & Asociatii si J&A Garrigues.

„Inca de la inceput, am avut norocul sa lucrez cot la cot cu parteneri de o mare valoare, care au avut aceeasi contributie ca si a mea la infiintarea, conducerea si dezvoltarea unei firme de avocatura de succes. Ne dorim ca noua denumire sa puna in prim plan echipa si sa ajute firma in demersurile sale la nivel international.” a concluzionat Gelu Maravela.

Gelu Maravela, partener fondator, detine o experienta de peste 20 de ani in avocatura de business de inalt nivel, fiind de-a lungul carierei implicat in unele dintre cele mai mari tranzactii si dispute desfasurate in Romania. Fost magistrat, detinand o diploma de Master (LL.M) de la Universitatea Warwick din Marea Britanie si o diploma de licenta de la Facultatea de drept a Universitatii Bucuresti, Gelu coordoneaza in cadrul firmei practicile de fuziuni si achizitii, protectia datelor, energie & resurse naturale, drept farmaceutic & medical si dreptul penal al afacerilor, fiind de asemenea implicat in coordonarea departamentelor de litigii & arbitraj, PPP & achizitii publice, drept societar si contractual si tehnologie & comunicatii. Recent, Gelu a asistat statul roman intr-un important arbitraj international de investitii, unul din liderii pe piata romaneasca de telecomunicatii privind politica de GDPR, una din cele mai mari companii petrochimice din Europa Centrala si de Sud-Est in legatura cu achizitia unor importante active de productie de la cel mai mare producator romani, detinatorul celui mai mare producator roman de inghetata in legatura cu achizitia de catre una din cele mai importante companii multinationale din lume, mai multi furnizori internationali si locali de servicii medicale in achizitia sau vanzarea de centre medicale etc. Anterior, Gelu a lucrat in cadrul Musat & Asociatii, Linklaters – biroul din Londra, Protopopescu, Puscas si Asociatii (fosta Sulica, Protopopescu, Vonica) si a fost judecator la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.