Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 46 vizitatori și nici un membru online

Adrian Ster se alatura D&B David si Baias, in cadrul Departamentului de Concurenta si Reglementare, in pozitia de Partener Coordonator al echipei de dreptul Concurentei

Adrian Ster (foto), unul dintre cei mai experimentati avocati specializati in dreptul concurentei de pe piata din Romania, s-a alaturat echipei D&B David si Baias. El urmeaza sa fie Partenerul Coordonator al echipei de Dreptul Concurentei, parte a departamentului de Dreptul Concurentei si Reglementare din cadrul D&B David si Baias, departament coordonat de Manuela Guia.

”Sunt onorat sa ma alatur D&B David si Baias, care este recunoscuta pe piata din Romania ca avand cea mai buna echipa de dreptul concurentei, fiind implicata de-a lungul timpului in mai toate investigatiile si litigiile majore de concurenta desfasurate in Romania. Vreau sa imi valorific experienta si expertiza in domeniu pentru a ne ajuta clientii sa se conformeze si sa-si alinieze procesele de afaceri la cerintele legislatiei de concurenta”, a declarat Adrian Ster.

”Imi face o deosebita placere sa-i urez bun venit lui Adrian in echipa noastra. Traversam o perioada in care aplicarea legii la nivel comunitar si in Romania risca sa ramana in urma evolutiei rapide si schimbarilor prin care trec astazi intreprinderile. Prin alaturarea lui Adrian, continuam sa dezvoltam expertiza D&B si abilitatea noastra de a oferi solutii personalizate pentru toate provocarile cu care se confrunta clientii nostri din punct de vedere al reglementarilor de concurenta”, a declarat Manuela Guia, Partener, Coordonatoarea Departamentului de Concurenta si Reglementare din cadrul D&B David si Baias.

”De-a lungul timpului, am avut ocazia sa interactionam cu Adrian in mai multe proiecte si am ramas impresionati de profesionalismul sau si dedicarea fata de interesele clientilor. Cum activitatea noastra de dreptul concurentei, la toate palierele de aplicare a acestuia, a continuat sa creasca in ultimii ani, am simtit nevoia sa recrutam un profesionist reputat si cu experienta care sa preia coordonarea zonei de concurenta in cadrul departamentului condus de Manuela Guia. Ma bucura faptul ca Adrian a decis sa ni se alature si sunt convins ca vom construi un proiect foarte solid impreuna, in beneficiul clientilor nostri”, a precizat Sorin David, Avocat Coordonator, D&B David si Baias.

Recunoscut ca fiind unul dintre cei importanti profesionisti in acest domeniu, avand o experienta de peste 15 ani in dreptul concurentei, Adrian ofera consultanta cu privire la intreaga gama de probleme legate de concurenta, de la asistenta in cadrul investigatiilor autoritatilor de concurenta, procedurilor privind autorizarea concentrarilor economice, la cereri de clementa, reprezentare in actiunile in instanta, incluzand actiuni in despagubire. De-a lungul timpului, Adrian a acordat asistenta juridica unor clienti importanti activi in sectoare precum telecomunicatii, bancar, electrocasnice, retail, media, publicitate, energie, FMCG si farmaceutice.

Inainte de a se alatura D&B David si Baias, Adrian a fost Partenerul coordonator al departamentului de concurenta si ajutor de stat din Romania al unei importante societati regionale de avocatura. Adrian detine o diploma de drept la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, o diploma de drept obtinuta de la Facultatea de Drept din Nottingham University si titlul de LL.M. in Drept European obtinut de la University College London. Este membru al Baroului Bucuresti, iar de 3 ani, este co-chair al Comitetului de concurenta din cadrul AmCham Romania.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.