Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 70 vizitatori și nici un membru online

Reff & Asociatii, avocatii NEPI Rockcastle si ai lui Ovidiu Sandor in vanzarea catre Dedeman a cladirii de birouri The Office din Cluj. Perspective asupra tranzactiei si feedback-ul clientilor

Reff & Asociatii, societatea de avocati reprezentand reteaua globala Deloitte Legal in Romania, a asigurat servicii complete de asistenta juridica pentru NEPI Rockcastle, liderul pietei imobiliare din Europa Centrala si de Est, si pentru grupul de firme al antreprenorului Ovidiu Sandor, unul dintre cei mai importanti antreprenori romani activi in domeniul imobiliar, in tranzactia de vanzare a proiectului The Office din Cluj-Napoca catre Dedeman, cea mai importanta tranzactie de cladiri de birouri a acestui an. Dedeman a fost asistata de Popovici Nitu Stoica si Asociatii.

Proiectul de vanzare a fost unul complex, cu atat mai mult cu cat Reff & Asociatii a asistat simultan ambele societati vanzatoare, doi jucatori de elita pe piata imobiliara din Romania, care au dezvoltat impreuna proiectul The Office. Reff & Asociatii a asigurat integral asistenta si reprezentarea juridica a societatilor comerciale vanzatoare in pregatirea si negocierea contractului de vanzare si a intregii documentatii accesorii, pana la semnarea tranzactiei.

„Multumim echipei Reff & Asociatii pentru asistenta oferita intr-o noua tranzactie de succes. Apreciem abilitatea avocatilor nostri de a-si folosi cunostintele juridice complexe pentru a rezolva intr-un mod pragmatic si eficient orice aspecte ridicate in cursul negocierilor, gasind cele mai potrivite solutii pentru acomodarea intereselor tuturor partilor implicate”, a spus Robert Ionita, Director Juridic al NEPI Rockcastle.

„Felicit avocatii Reff & Asociatii pentru asistenta de inalta clasa acordata pe parcursul acestei negocieri. Irina si echipa ei au folosit extinsa lor experienta pentru gasirea solutiilor juridice necesare, intr-o abordare profesionista si pragmatica, intelegand foarte bine nevoile comerciale ale partilor implicate in tranzactie si asezand abordarile juridice coerent, aliniate cu aceste nevoi. Ca de obicei, implicarea lor a fost exemplara si speram sa continuam colaborarea noastra si cu alte proiecte de succes”, a declarat Ovidiu Sandor.

Echipa dedicata tranzactiei a fost condusa de Irina Dimitriu, Partener si liderul practicii de drept imobiliar a Reff & Asociatii, si a fost alcatuita din experti in mai multe arii. Simona Iacob, Senior Managing Associate, si Maria Nitulescu, Senior Associate, au facut parte din echipa de drept imobiliar implicata in tranzactie, Alina Tihan, Senior Managing Associate, si Diana Elena Rotaru, Associate, au facut parte din echipa specializata in domeniul financiar-bancar, iar Diana Fejer, Senior Managing Associate, Fraga Varadi, Associate, Adrian Hlistei-Muresan, Senior Associate, si Oana Bucsa, Senior Associate, din echipa de dreptul concurentei.

„Aceasta tranzactie nu a fost pentru noi doar o semnare de succes, ci un proiect de suflet, in care ne-am implicat incepand de la prima faza si pana la vanzare. Suntem mandri ca am avut ocazia sa reprezentam simultan nu unul, ci doi dintre cei mai importanti investitori de profil din Romania – din cate stiu eu, o premiera pe piata avocaturii de real estate de la noi. Complexitatea inerenta a unei astfel de tranzactii, cumulata cu faptul ca am asistat doi clienti traditionali ai firmei noastre, a implicat un efort deosebit din partea echipei de avocati, catre care se indreapta felicitarile mele", a spus Irina Dimitriu (foto), Partener la Reff & Asociatii.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.