Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 104 vizitatori și nici un membru online

Randstad Romania lanseaza in premiera studiul Randstad Employer Branding 2019

Topul celor mai dezirabili angajatori din Romania, conform studiului

Compania Randstad Romania, filiala a Grupului Randstad, lider mondial in servicii de recrutare, lanseaza in premiera pentru tara noastra studiul si topul Randstad Employer Branding 2019. Un reper in cele 32 de tari in care este efectuat anual, studiul reprezinta rezultatul unei cercetari independente, realizata inca din 2000.

„Odata cu lansarea studiului Randstad Employer Branding 2019, managerii din Romania beneficiaza de un ghidaj util pentru a avansa cu mai multa claritate si eficienta in noua era a resurselor umane. Insa dincolo de schimbarile de forma, exista o constanta, de fond - gasirea unui echilibru intre nevoile angajatorului si dorintele angajatilor. Testam in fiecare zi, cu succes, eficienta acestui crez, prin care ne propunem sa aducem mai aproape cererea de oferta, conform misiunii noastre: to take the lead in shaping the world of work. Astfel, suntem pregatiti sa pasim in orice era si sa ii spunem bun venit!”Mihaela Maranca, director general, Randstad Romania.

In topul celor mai dezirabili angajatori din Romania, compania Huawei se situeaza pe locul I, IBM, pe locul al II-lea, iar Ford pe locul al III-lea. Cei mai dezirabili angajatori in functie de industrii sunt ING Bank (industria financiar – bancara), Coca-Cola (FMCG), Valeo (productie industriala), OMV (petrol si gaze), Orange (telecomunicatii), CGS (servicii), Kaufland (retail), Ford (automotive), Huawei (IT).

Potrivit studiului, exista trei elemente cheie ce determina valoarea unei companii ca angajator: utilizarea tehnologiilor de ultima ora, sanatatea financiara, reputatia. Industriile care au cele mai bune calificative in tara noastra in ce priveste aceste trei criterii sunt: IT, servicii, FMCG, automotive, industria financiar-bancara, telecom, industrie – productie, petrol si gaze, resurse umane si retail.

Studiul releva aspectele cele mai importante pentru romani, in ceea ce priveste decizia de angajare: salariu si beneficii atragatoare – 70%, atmosfera de lucru placuta – 57%, siguranta locului de munca – 54%, evolutia in cariera – 50%, echilibrul viata profesionala - viata personala – 44%. Referitor la primele trei atribute, angajatii considera ca acestea nu sunt suficient de bine reprezentate in organizatiile din Romania. Principalele motive pentru care angajatii romani parasesc un loc de munca sunt pachetul de compensatii prea mic (57%), oportunitati de cariera limitate (45%), lipsa recunoasterii / a recompenselor (38%), aspecte legate de echilibrul viata profesionala – viata personala (24%) si lipsa de stabilitate financiara a companiei (23%).

Legat de asteptarile angajatilor in functie de profilul generatiei de care apartin, 33% din cei din generatia Z (cu varsta cuprinsa intre 18 – 24 de ani) - un procent mai ridicat comparativ cu alte categorii de varsta – isi doresc de la angajatorul lor training de calitate, 46% din reprezentantii generatiei X (35 – 54 de ani) isi doresc cel mai mult echilibrul work-life, peste jumatate din millennials (25 – 34 de ani) – oportunitati de cariera iar 40% din boomers (55 – 64 de ani) – sanatate financiara.

Atunci cand cauta un loc de munca, romanii apeleaza la relatii / recomandari personale, agentii de recrutare, Google, site-ul de cariera al companiei si targuri de joburi.

Companiile cu reputatie proasta platesc cu 10% mai mult per angajare

Companiile cu un brand pozitiv primesc de doua ori mai multe aplicatii decat acelea cu un brand negativ si au mai putine cheltuieli cu angajatii lor. 50% dintre candidati spun ca nu ar lucra pentru o companie cu o reputatie proasta, chiar daca acest lucru le-ar aduce o crestere salariala. 96% sunt de acord ca alinierea valorilor personale la cultura companiei este un factor-cheie pentru a fi multumiti la locul de munca. 80% dintre cei care conduc echipe sunt de acord ca un brand puternic de angajator are un impact semnificativ asupra sanselor lor de a angaja talente. Deoarece oamenii lucreaza pentru culturi, nu pentru companii, perceptia lor despre o organizatie ca angajator este de o importanta capitala. Atat recrutorii cat si candidatii mentioneaza cultura companiei ca fiind unul dintre factorii determinanti in alegerea angajatorului. De asemenea, este important ca aceasta sa fie una transparenta: candidatii se documenteaza in mod activ despre cultura companiilor, pentru a intelege daca li se potriveste.

Daca acestia citesc pe forumurile de specialitate despre experiente pozitive ale angajatilor si candidatilor, se simt mai increzatori in a-si prezenta CV-ul si in a face o schimbare profesionala. Organizatiile care investesc in experienta candidatului imbunatatesc calitatea angajarilor cu 70%. 62% dintre angajati cauta despre companii in social media inainte de a aplica pentru un post in cadrul acestora. Companiile cu reputatie proasta platesc cu 10% mai mult per angajare iar cele care au implementata o strategie de implicare a angajatilor se bucura de o probabilitate cu 67% mai mare de a-si imbunatati cifra de afaceri, de la un an la altul. Este mult mai probabil ca angajatii care considera ca exista o aliniere puternica intre ceea ce declara angajatorul despre el si experienta lor de lucru acolo sa-l recomande pe acesta ca fiind un loc de munca dezirabil.

In Romania, studiul Randstad Employer Branding 2019 a fost realizat in perioada 24 decembrie 2018 – 11 ianuarie 2019, prin intermediul metodologiei internationale dezvoltate la nivelul Grupului Randstad, care consta in derularea unor interviuri online. Au participat 4.205 de respondenti cu varsta cuprinsa intre 18 – 64 ani si au fost evaluati 75 cei mai mari angajatori din Romania cunoscuti de cel putin 10% din populatie.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.