Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 47 vizitatori și nici un membru online

Mihaela Mitroi se alatura Departamentului de Asistenta Fiscala si Juridica al EY Romania

Mihaela Mitroi (foto) se alatura echipei EY Romania in calitate de Partener in cadrul departamentului de Asistenta Fiscala si Juridica, avand si rolul de lider al activitatii de consultanta fiscala si juridica in clusterul de Sud al regiunii EY Europa Centrala si de Sud-Est si Asia Centrala (CESA). Acest cluster include Romania, Moldova, Bulgaria, Albania, Muntenegru, Macedonia, Grecia, Malta si Cipru.

Echipa de Asistenta Fiscala si Juridica a EY cuprinde in prezent 200 de experti in domeniul fiscal si 40 in cel juridic, coordonati de 7 parteneri.

Multe dintre serviciile oferite clientilor, precum impozite directe si indirecte, outsourcing, asistenta fiscala in tranzactii, preturi de transfer, litigii fiscale si asistenta juridica s-au transformat prin integrarea de noi tehnologii, precum Robotic Process Automation, Inteligenta artificiala si OCR – Recunoastere Optica a Caracterelor (mai ales in conformarea fiscala si contabila), folosind combinatii sinergetice de competente (de exemplu, in consultanta de resurse umane in context de transformare), precum si procese inovatoare standardizate, mai nou si in domeniul avocaturii si al serviciilor juridice.

„Avem o echipa de profesionisti care inteleg impactul transformarilor de business in sectoare diverse, care contribuie la proiecte multidisciplinare, atat la nivel local, cat si regional. Mihaela Mitroi, prin vasta ei experienta, atat in Romania, cat si la nivel regional, va aduce, cu siguranta, o contributie importanta atat pentru EY Romania, cat si la nivelul clusterului nostru regional de Sud”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner al EY Romania si Chief Operating Officer EY CESA.

Mihaela Mitroi are o experienta profesionala de peste 25 de ani, dintre care 22 ani in domeniul consultantei fiscale. A fost implicata in multe proiecte de restructurare, privatizare, planificare si optimizare fiscala, precum si in consultarile cu Ministerul Finantelor privind imbunatatirea legislatiei fiscale. De asemenea, Mihaela Mitroi este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, a Asociatiei Fiscale Internationale si a Camerei Consultantilor Fiscali din Romania. In trecut a fost vicepresedinte si membra a Consiliului de administratie al acestei Camere si vicepresedinte al Confederatiei Fiscale Europene.

“In ultimii ani, modificarile legislative frecvente din piata si nevoia de aliniere la noi reglementari europene si nationale au pus presiune sporita asupra contribuabililor. Raspunsul nostru la aceste provocari vizeaza atat dezvoltarea echipei noastre cu unul dintre cei mai experimentati consultanti fiscali, cat si intensificarea proiectelor care integreaza servicii de tehnologie si transformare fiscala. Inovam in permanenta, largim aria de acoperire a serviciilor noastre si tintim sa reducem in permanenta timpul de implementare a noilor idei. Experienta si energia pe care le aduce Mihaela in echipa noastra vor contribui semnificativ la realizarea acestor obiective”, spune Alex Milcev, Liderul Departamentului de Asistenta Fiscala si Juridica, EY Romania.

Catalog

AFCAR 2018 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.