Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 38 vizitatori și nici un membru online

Clifford Chance Badea a asistat NE Property B.V. la implementarea programului de obligatiuni de 1.5 miliarde EUR

Clifford Chance Badea, biroul local al firmei globale de avocatura Clifford Chance, a asistat NE Property B.V. in legatura cu implementarea programului de obligatiuni (Guaranteed Euro Medium Term Programme) in valoare de 1,5 miliarde EUR garantate de NEPI Rockcastle plc, precum si in legatura cu lansarea emisiunii de obligatiuni in valoare de 500 milioane EUR cu o dobanda anuala de 2,625% cu scadenta in 2023, in baza programului.

Fondul de investitii a fost asistat de o echipa multi-jursidictionala din Bucuresti, Londra si Amsterdam. Echipa din Bucuresti face parte din practica Piete de Capital coordonata de Madalina Rachieru-Postolache, Partener, si a fost formata din Radu Ropota (counsel) si Gabriela Muresan (associate).

Avocatii au asistat fondul de investitii pe parcursul intregului proces, de la redactarea prospectului, coordonarea celorlalte case de avocatura din jurisdictiile implicate, pana la obtinerea aprobarilor corporative pentru tranzactie, precum si aprobarea prospectului de catre Central Bank of Ireland si passportarea acestuia in Romania.

„Este intotdeauna o placere sa lucram impreuna cu NEPI, satisfactia profesionala de a fi putut ajuta la succesul tranzactiilor in care clientul nostru este implicat este direct proportionala cu gradul de complexitate al acestora si cu provocarile inerente”, spune Radu Ropota (foto).  

„Am fost alaturi de NEPI inca de la prima emisiune de obligatiuni lansata in Romania, in 2015. Pentru noi, proiectele lor sunt mai mult decat tranzactii de client, avand o componenta personala importanta care, cu siguranta, face diferenta”, adauga Gabriela Muresan.  

„Ne bucuram ca am avut ocazia sa continuam colaborarea cu fondul de investitii NEPI Rockcastle, unul dintre cei mai dinamici investitori de real estate din Romania si din ECE. Profit de ocazie pentru a multumi intregii echipe NEPI Rockcastle pentru increderea acordata si de aceasta data si pentru colaborarea extraordinara”, spune Madalina Rachieru-Postolache.

In ultimii ani, Clifford Chance Badea a asistat New Europe Property Investments in proiecte precum:
• Implementarea programului de obligatiuni (Guaranteed Euro Medium Term Note Programme) in valoare de 1 miliard EUR garantate de NEPI ROCKCASTLE PLC, precum si in legatura cu lansarea si listarea la Bursa din Irlanda si la Bursa de Valori Bucuresti a emisiunii de obligatiuni in valoare de 500 milioane EUR cu o dobanda anuala de 1,75% cu scadenta in 2024, in baza programului (decembrie 2017);
• Fuziunea fondurilor de investitii NEPI si Rockcastle, care a condus la crearea celei mai mari companii imobiliare din Europa Centrala si de Est, respectiv una dintre cele mai mari din Europa Continentala (decembrie 2016);
• Finantarea de 20 milioane EUR acordata de BRD Société Générale pentru cladirile A si B din parcul de afaceri City Business Center Timisoara (martie 2016);
• Lansarea unei emisiuni de obligatiuni negarantate in valoare de 400 milioane EUR (noiembrie 2015);
• Achizitia actiunilor BVB Real Estate si a drepturilor actionarului AIG/Lincoln Lakeview, tranzactie evaluata la 61,7 milioane EUR (februarie 2013).

Echipa de avocati specializati in Piete de Capital din biroul de la Bucuresti este pe deplin integrata in reteaua globala Clifford Chance si asista emitenti de actiuni si obligatiuni, precum si sindicate de intermediere in tranzactii de piete de capital. Portofoliul recent include, printre altele, momente de referinta pentru piata de capital din Romania:

1. Primul program de emisiune de obligatiuni ipotecare realizata de un emitent roman: Clifford Chance Badea a asistat Alpha Bank Romania in legatura cu lansarea primului program de obligatiuni ipotecare realizat de un emitent roman, in valoare de pana la 1 miliard EUR.
2. Emisiunile de obligatiuni DIGI: Asistenta acordata consortiului format din J.P. Morgan si Deutsche Bank in legatura cu emisiunea de obligatiuni in valoare de 350 milioane EUR lansata in 2016 de Digi Communications (DIGI), societatea care detine operatorul telecom RCS&RDS, precum si asistenta acordata Citigroup in legatura cu o noua emisiune de obligatiuni in valoare de 200 milioane EUR lansata in februarie 2019 si care urmeaza sa fie consolidata cu obligatiunile emise de DIGI in 2016.
3. Listarile de obligatiuni Globalworth pe bursele din Bucuresti si Irlanda: Asistenta acordata Globalworth Real Estate Investment Limited in legatura cu listarea obligatiunilor in valoare de 550 milioane EUR pe bursele din Bucuresti si Irlanda din iulie 2017 si asistenta acordata aceluiasi emitent intr-o tranzactie similara derulata in mai 2018, a doua emisiune de obligatiuni corporative in valoare de 550 milioane EUR - cele mai mari listari de acest fel din istoria BVB.
4. Programul Global Medium Term Notes al Romaniei – Clifford Chance Badea a fost implicata in toate emisiunile de obligatiuni suverane de la lansarea programului in 2011, dintre care mentionam:
• Asistenta acordata consortiului bancar format din Citigroup Global Markets Limited, Erste Group Bank AG, ING Bank N.V, JP Morgan Securities plc si Société Générale in legatura cu o emisiune de euroobligatiuni a statului roman in valoare de 3 miliarde EUR, cel mai mare imprumut luat pana acum la o singura iesire pe pietele externe (martie 2019).
• Asistenta acordata consortiului bancar format din Citigroup, Deutsche Bank, HSBC Bank, J.P. Morgan si UniCredit Bank, in calitate de administratori ai primei emisiuni de managementul datoriei suverane lansate de Romania prin intermediul Ministerului Finantelor Publice (schimb de titluri) – o emisiune de obligatiuni suverane in valoare de 1,2 miliarde USD si o oferta de rascumparare a obligatiunilor suverane cu cupon de 6,750% cu scadenta in 2022 (iunie 2018).

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.