Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 35 vizitatori și nici un membru online

Rebranding Creativity 2019 — prima conferinta de applied creativity si creative-problem-solving din Europa Centrala si de Est —se muta in Cluj-Napoca

Anul acesta, Rebranding Creativity – prima conferinta de Applied Creativity si Creative-Problem-Solving din Europa Centrala si de Est, organizata de asociatia profesionala Crea-Est si sustinuta de RSM Romania, in calitate de partener strategic al evenimentului, are loc in Cluj-Napoca, Romania.

Consultanti, experti si academicieni de talie globala in inovatie, creativitate si leadership al schimbarii vin pe 13 si 14 septembrie in Cluj-Napoca pentru a facilita doua zile de training intensiv prin 10+ sesiuni de Applied Creativity in Business & Leadership, Marketing & Branding, Parenting & Education, Life & Society.

Printre invitati se afla profesori de la School of Visual Arts NYC (una dintre cele mai bune scoli de design din lume), International Center for Studies in Creativity (primul si cel mai prestigios centru de cercetare si studiere a creativitatii aplicate), consultanti de la companii din Fortune500 si lideri globali in educatie, consultanta si inovatie.  

Timp de doua zile, 100 de profesionisti isi vor antrena gandirea creativa, una dintre cele mai importante abilitati profesionale si personale pentru viitor (conform World Economic Forum), vor fi inspirati de profesori, consultanti si experti globali din domeniu, si se vor conecta cu lideri si profesionisti interesati de creativitate, inovatie si leadership al schimbarii.

Partenerii locali ai evenimentului sunt Facultatea de Economie si Gestiunea Afacerilor din cadrul Universitatii Babes-Bolyai (Location Partner), Heraldist & Wondermarks (Design Partner), St. Brendan School of Innovation (Location Partner), in asociere cu Anca Rarau si echipa Brandocracy. Evenimentul este sustinut international de catre International Center for Studies in Creativity — Buffalo State, asociatiile profesionale CREA si de catre Beyonder.

Anul trecut, conferinta s-a desfasurat la Bucuresti, cu casa inchisa, si a gazduit 18 sesiuni de training, facilitate de catre 15 experti in creativitate si inovatie (printre care Dr. Gerard Puccio — Chairman al International Center for Studies in Creativity, Dorte Nielsen — expert global in creativitate si educatie, Edouard le Marechal — Presedinte al CREA France) pentru 100 de participanti. Cateva exemple de sesiuni: Foundations of Creative-Problem-Solving, Ideas Lab, Play for Purpose, Creative Operating Systems, Design Thinking for Social Innovation, Creative Thinking Preferences, Future Organizations, Storymining, Radical Innovation, Reinventing Organizations for Social Innovation.

Conferinta Rebranding Creativity 2019 se desfasoara in limba engleza si are loc pe 13 si pe 14 septembrie, in cadrul Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor (FSEGA) a Universitatii Babes-Boylai din Cluj-Napoca, pe Str. Teodor Mihali, nr. 58-60, la etajul 1.

Biletele pentru acces la eveniment sunt puse in vanzare pe platforma Eventbrite.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.