Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 131 vizitatori și nici un membru online

PwC Romania anunta promovarea a doi parteneri

PwC Romania anunta ca, incepand cu 1 iulie 2019, Ana-Maria Butucaru si Ruxandra Tarlescu devin parteneri in cadrul practicilor de Audit, respectiv de Consultanta Fiscala si Juridica.

„Le felicit pe Ana-Maria si Ruxandra pentru acest succes binemeritat si sunt convins ca abilitatile lor profesionale si de lideri vor aduce beneficii valoroase atat clientilor, cat si echipei si practicii noastre.

Promovarea in noile lor roluri reprezinta, totodata, recunoasterea deplina a rezultatelor lor de pana acum si reconfima angajamentul conducerii pentru dezvoltarea profesionala a colegilor nostri. Amandoua si-au inceput cariera alaturi de PwC Romania, avand un parcurs profesional de exceptie datorita pasiunii pentru profesie si contributiei constante la cresterea practicii noastre”, a declarat Ionut Simion, Country Managing Partner PwC Romania.

Ana-Maria Butucaru (foto stanga) are 15 ani experienta in PwC Romania. De la 1 iulie, devine partener in departamentul de Audit si Consultanta pentru sectorul financiar-bancar, cel al asigurarilor si al pietei de capital. Absolventa a Facultatii de Banci si Piete de Capital din cadrul Academiei de Studii Economice, Ana-Maria detine un Executive MBA la Universitatea de Economie si Afaceri din Viena.

”Sunt onorata sa ma alatur echipei de parteneri a PwC Romania, companie in care m-am format profesional si am avut sansa sa imi construiesc o cariera de top in servicii profesionale. In viitor, unul dintre principalele mele obiective este sa dezvolt, impreuna cu echipa valoroasa pe care o conduc, produse si servicii inovatoare, intr-un mediu de business din ce in ce mai competitiv”, a declarat Ana-Maria Butucaru.

Ruxandra Tarlescu (foto dreapta) va fi, tot de la 1 iulie, partener in cadrul departamentului de Servicii Fiscale si Juridice si va coordona in continuare sectorul farmaceutic si de sanatate. Ea va fi de asemenea Corporate Tax Partner si pentru alte industrii si va avea un rol important in extinderea portofoliilor de clienti si de servicii.

”Sunt foarte mandra sa devin partener PwC Romania, fiind o realizare profesionala extrem de importanta pentru mine. In perioada urmatoare imi propun sa contribui la extinderea si dezvoltarea expertizei noastre in industria farmaceutica, printr-o colaborare stransa atat cu industria, cat si cu autoritatile si institutiile de reglementare”, a spus Ruxandra Tarlescu.

Absolventa a Academiei de Studii Economice, Ruxandra s-a alaturat echipei PwC Romania in urma cu 12 ani si are un rol activ in Comitetele de Sanatate ale diferitelor asociatii profesionale, fiind totodata membra a Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.