Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 106 vizitatori și nici un membru online

Practica de M&A si Tehnologie a Clifford Chance Badea a asistat Abris Capital Partners la preluarea unui pachet majoritar in Global Technical Group

Clifford Chance Badea a acordat asistenta fondului de private equity Abris Capital Partners in legatura cu preluarea unui pachet majoritar in Global Technical Group, cel mai mare furnizor de solutii end-to-end pentru managementul constructiilor si integrator de solutii tehnice si de securitate.

Nadia Badea (foto stanga), partener Clifford Chance si coordonatorul ariei de practica M&A din cadrul biroului de la Bucuresti, spune: „Anuntam o noua tranzactie cu Abris Capital Partners, cu care am lucrat constant in ultimii ani la un numar de achizitii, exit-uri si proiecte de finantare, de aceasta data intr-o noua industrie – tehnologia, care are atat de mult potential in Romania.

In ceea ce ne priveste, am adus in proiect know how-ul nostru consacrat in tranzactiile de private equity, intelegerea aprofundata a nevoilor si intereselor clientului, precum si expertiza integrata in industria tehnologiei, pe care Clifford Chance o cultiva cu prioritate in ultimii ani, la nivel global”.

Echipa de avocati, formata din Nadia Badea, partener, Mihai Macelaru (lead counsel), Ecaterina Burlacu (avocat senior pe aspecte de M&A), Mihnea Niculescu, Bogdan Micu si Octavian Marcu (avocati), precum si Diana Crangasu (avocat senior specializat pe aspecte de dreptul concurentei) a acordat asistenta Abris Capital Partners pe parcursul intregului proces, de la etapa de due diligence, la structurarea tranzactiei, negocierea si redactarea documentatiei aferente.

„Intr-un context in care tehnologia acapareaza tot mai mult agenda publica si strategiile de business din intreaga lume, tranzactiile in aceasta arie se inmultesc”, spune Mihai Macelaru (foto dreapta), lead counsel si coordonatorul practicii de Tehnologie a Clifford Chance Badea. „Ne-am bucurat sa fim alaturi de unul dintre cele mai dinamice fonduri de private equity din Romania pe o tranzactie care, fara indoiala, va propulsa un exemplu antreprenorial de succes spre urmatoarea etapa de dezvoltare”.

Clifford Chance Badea este consultantul juridic de incredere al Abris Capital Partners inca din 2013, asistand fondul de investitii in toate tranzactiile sale din Romania, printre care achizitiile din industria de curierat (preluarea Cargus de la DHL/Deutsche Post si a portofoliilor TCE Logistica, CRX si Otto Curier, in 2013; preluarea Urgent Curier in 2014) si vanzarea companiei de curierat Urgent Cargus catre Mid Europa Partners, in 2018; intrarea in actionariatul Pehart Tec Group, unul dintre cei mai importanti producatori de hartie tissue din Romania si cea mai mare companie independenta de profil din CEE (2015); achizitia companiei cu activitati in managementul deseurilor Green Group, un investitor de top in industria verde ce opereaza puncte de lucru in Romania, Serbia, Macedonia si Germania (2016).

Portofoliul recent al tranzactiilor din Tehnologie, Media si Telecom (TMT) la nivel local include:

• Emisiunile de obligatiuni DIGI: Asistenta acordata consortiului format din J.P. Morgan si Deutsche Bank in legatura cu emisiunea de obligatiuni in valoare de 350 milioane de euro lansata in 2016 de Digi Communications (DIGI), societatea care detine operatorul telecom RCS&RDS, precum si asistenta acordata Citigroup in legatura cu o noua emisiune de obligatiuni in valoare de 200 milioane de euro lansata in februarie 2019 si care urmeaza sa fie consolidata cu obligatiunile emise de DIGI in 2016.
• Czech Media Invest preia activele radio ale Lagardère Group din Europa Centrala si de Est: Asistenta acordata grupului Czech Media Invest (CMI) pe tot parcursul tranzactiei privind achizitia activelor din segmentul radio pe care conglomeratul media international Lagardère Group le detinea in Europa Centrala si de Est;
• Fondul de investitii Vitruvian Partners preia 30% din actiunile BitDefender - Asistenta acordata fondului de investitii Vitruvian Partners in legatura cu preluarea a 30% din actiunile companiei BitDefender, cel mai mare producator roman de software.
• Listarea Digi Communications N.V. - Asistenta din perspectiva legislatiei romanesti acordata consortiului de banci format din Citigroup si Deutsche Bank - in calitate de Coordonatori Globali, respectiv BT Capital Partners S.A., BRD - Groupe Societe Generale S.A., Societe Generale S.A., Raiffeisen Bank S.A. si Wood & Company Financial Services - in calitate de bookrunners, in legatura cu oferta publica secundara de actiuni in Digi Communications N.V. si admiterea acestora la tranzactionare pe piata reglementata administrata de Bursa de Valori Bucuresti.  
• Finantarea achizitiei Netcity Telecom de catre Direct One - Asistenta acordata Bancii Comerciale Romane SA si BRD Groupe Société Générale in legatura cu finantarea acordata in tranzactia de achizitie a NetCity de catre Direct One.
• Refinantare RCS & RDS printr-o emisiune de obligatiuni si un imprumut sindicalizat - Asistenta acordata JP Morgan & Citibank in legatura cu emisiunea de obligatiuni de 350 milioane Euro cu scadenta pe sapte ani.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.