Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 46 vizitatori și nici un membru online

Alice Ivanovici devine Partener in cadrul Departamentului de Audit al EY Romania

Alice Ivanovici (foto) este noul Partener al EY Romania, in cadrul departamentului de Audit. Cu 17 ani de experienta in domeniul auditului financiar, din care 13 ani petrecuti in cadrul EY, Alice este specializata in auditul societatilor din industria de petrol si gaze, a centrelor de servicii partajate si a produselor industriale.

De-a lungul carierei sale, Alice a fost implicata in auditul unor societati multinationale importante, listate la Bursa de Valori Bucuresti sau la Bursa din Londra. Activitatea sa profesionala include participari in proiecte speciale privind piata de capital si colaborari cu echipe complexe de specialisti EY din Europa, Statele Unite ale Americii si Asia. In plus, Alice Ivanovici coordoneaza auditul a numeroase societati detinute de antreprenori romani.

„Profesia noastra, a auditorilor, se afla intr-un moment de schimbare fundamentala. Operatiunile clientilor nostri se adapteaza la evolutia tehnologica si genereaza un volum de date fara precedent. In prezent, un audit care aduce valoare adaugata este acela care reuseste sa analizeze si sa interpreteze acest volum impresionant de date. In linie cu aceste transformari, EY a dezvoltat o platforma globala de audit care permite acest lucru, precum si portaluri care faciliteaza transferul de date de la clientii nostri, intr-un mod complet securizat. Am oportunitatea sa fac parte din echipe pilot de audit digital si sa aplic astfel ultimele inovatii tehnologice in proiectele de audit ale clientilor mei”.

In afara proiectelor de audit, Alice coordoneaza si activitatea interna a EY pentru pregatirea profesionala din departamentul de Audit, in Romania si Moldova.

”Alice a demonstrat profesionalism si determinare in proiectele pe care le-a coordonat si sunt convins ca va avea o contributie importanta in dezvoltarea companiei,” spune Nicolas Sabran, Liderul departamentului de Audit, EY Romania.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2019 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.