Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 96 vizitatori și nici un membru online

PwC Romania anunta promovarea a opt directori in practicile de Taxe, Audit si Consultanta

PwC Romania anunta ca, incepand cu 1 octombrie, promoveaza opt directori in cadrul serviciilor de Consultanta fiscala si juridica, Audit si Consultanta de Management. Adriana Costea, Alina Rafaila, Andreea Dereli, Cristina Tutuianu Fuioaga, Inge Abdulcair si Irina Nistor devin directori in practica de Consultanta fiscala si juridica, Adriana Sima, director de Audit si Radu Badiceanu, director de Consultanta de Management.

”Sunt incantat ca, datorita rezultatelor foarte bune pe care le-am obtinut in anul financiar recent incheiat, am putut sa cream noi oportunitati de dezvoltare profesionala pentru colegii nostri in toate liniile de servicii, si sa le oferim recunoastere pentru evolutia lor remarcabila. Ii felicit pentru acest pas important in cariera care reprezinta o confirmare a calitatilor lor deosebite si a contributiei valoroase la consolidarea practicilor noastre”, a declarat Ionut Simion (foto stanga), Country Managing Partner PwC Romania.

Adriana Costea s-a alaturat PwC Romania in anul 2006. Are o experienta bogata in domeniul impozitelor indirecte, fiind specializata in domeniul TVA (consultanta si servicii de raportare). In cadrul PwC, ofera consultanta pentru o gama larga de companii multinationale si societati antreprenoriale romanesti, in diverse spete legate de TVA. Din noua pozitie, va conduce departamentul de consultanta fiscala si juridica al biroului din Timisoara.

Alina Rafaila este specializata in legislatia UE in materia impozitelor directe si are 14 ani de experienta in consultanta fiscala pentru companii mari, multinationale, investitii, tranzactii, planificare fiscala internationala, revizuiri fiscale si proiecte de due diligence. Alina este responsabila pentru managementul cunostintelor in practica de Consultanta Fiscala si Juridica la nivelul regiunii Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Andreea Dereli are peste opt ani de experienta in domeniul TVA, lucrand indeosebi pentru industria farmaceutica, energie, telecomunicatii si retail. De-a lungul carierei, a coordonat proiecte majore, cum ar fi: transformari ale modelelor de afaceri, tranzactii si implementari ERP, controale si litigii fiscale, revizuiri de TVA. Din noua pozitie, va conduce echipa de taxe indirecte responsabila pentru industria farmaceutica si energetica.

Cristina Tutuianu Fuioaga este parte a echipei PwC Romania de aproape zece ani. Ea fost implicata in diverse proiecte de restructurare si reorganizare a afacerilor, fuziuni, transferuri, proiecte due diligence, dar si consultanta fiscala, preturi de transfer si controale fiscale. Din noua pozitie, va coordona practica de M&A in cadrul practicii de Servicii de Consultanta fiscala si juridica.

Inge Abdulcair are o experienta de circa 10 ani in PwC Romania. Este specializata in sectorul financiar, fiind implicata in multiple proiecte de consultanta in domeniul TVA, revizuire fiscala din perspectiva TVA, analize fiscale pentru institutii bancare si nebancare, societati de asigurare, asistenta in timpul controalelor fiscale, implicare in proceduri de infringement. Inge coordoneaza biroul turc pentru Romania si biroul de Consultanta Fiscala si Juridica Constanta. Incepand cu anul 2020, ea va fi responsabila si pentru biroul turc din Europa de Sud Est.

Irina Nistor este de peste 13 ani in companie si este specializata in practica de mobilitate internationala, cu accent pe impozitare individuala, securitate sociala si imigrare pentru clienti din retail, energie si industria farma. Din noua pozitie, ea va coordona practica de mobilitate internationala in cadrul departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica PwC Romania.

Adriana Sima s-a alaturat PwC in 2007 si are peste 10 ani de experienta in audituri efectuate in conformitate cu Standardele internationale de audit si Standardele de audit din SUA. Ea a fost implicata in proiecte importante pentru clienti reprezentativi din comert, agricultura, energie si imobiliare. Se va ocupa in principal de audit pentru clientii de tip centre de servicii (SSC- Shared Services Center).

Radu Badiceanu are peste 12 ani experienta in tehnologia informatiei, fiind specializat in implementari SAP. A fost implicat atit in livrarea de proiecte end-to-end, cat si pe asistenta oferita clientilor pe subiecte punctuale, precum noile reglementari din zona financiara. Va continua sa aiba rolul de SAP Leader pentru Romania, conducand o echipa formata din 30 de profesionisti. Radu s-a alaturat firmei acum 2 ani, crescand constant afacerea SAP.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.