Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 149 vizitatori și nici un membru online

Societatea de avocatura D&B David si Baias anunta promovarea Ameliei Teis si a lui Mihail Boian in roluri de Partener

Societatea de avocatura D&B David si Baias anunta ca, incepand cu 1 octombrie 2019, Amelia Teis si Mihail Boian devin parteneri in cadrul practicii de litigii fiscale, comerciale si administrative. Odata cu promovarea in noile roluri, ei se vor alatura echipei de parteneri D&B David si Baias formata din Sorin David, Managing Partner, Dan Dascalu, Anda Rojanschi, Ana-Maria Iordache si Adrian Ster.

”D&B David si Baias si-a continuat, in ultimele 12 luni, parcursul excelent, reusind sa isi consolideze si sa isi extinda practicile unde traditional este printre liderii pietei de avocatura din Romania. Succesul se datoreaza, in primul rand, avocatilor deosebiti care activeaza in cadrul firmei si care au reconfirmat profesionalismul, loialitatea si devotamentul fata de clienti si fata de echipa. Ii felicit pe Amelia si Mihail si sunt convins ca vor aduce in continuare beneficii valoroase atat clientilor D&B David si Baias, cat si echipei noastre”, a declarat Sorin David, Managing Partner, D&B David si Baias.

Amelia Teis (foto stanga) s-a alaturat echipei D&B David si Baias in anul 2014, fiind specializata in litigii administrative, comerciale si de achizitii publice. Cu o experienta de peste 15 ani ca avocat pledant,  a reprezentat cu succes numeroase companii locale si multinationale in fata instantelor de judecata din Romania, precum si a instantelor arbitrale nationale si internationale in actiuni complexe din sectoarele: utilitati, infrastructura sau constructii, medical, energie si resurse naturale, aparare si securitate. Amelia este de asemenea recunoscuta ca specialist in achizitii publice, fiind implicata atat in procedurile de atribuire complexe a contractelor de achizitii publice cu valori estimate de peste 40 de millioane de euro, precum si in litigii avand ca obiect executarea contractelor de achizitii publice sau a celor finantate din fondurile europene.

Mihail Boian (foto dreapta) s-a alaturat echipei D&B David si Baias in urma cu noua ani, fiind absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si membru al Baroului Bucuresti din anul 2009. In activitatea sa profesionala a asistat si/sau reprezentat contribuabili in diverse dispute legate de dreptul fiscal atat in fata autoritatilor fiscale, cat si in fata instantelor de judecata, in diverse materii, precum impozitul pe profit, taxa pe valoare adaugata, accize, impozite si taxe locale, impozitul pe venit si contributii de asigurari sociale. In ultimii ani a fost implicat in special in cauze complexe legate de preturile de transfer care au implicat asistenta in fata instantelor de judecata, dar si in fata autoritatilor fiscale in cadrul procedurilor amiabile derulate in vederea eliminarii dublei impozitari in baza tratatelor de evitare a dublei impuneri si a Conventiei de Arbitraj. Mihail a fost implicat activ si in demersurile derulate de mediul de afaceri cu autoritatile publice legate de elaborarea legislatiei procedural-fiscale.

“Practica de litigii a firmei noastre de avocatura are o reputatie solida pe care am construit-o an de an cu sprijinul colegilor nostri care au dovedit calitati profesionale si umane deosebite. Amelia si Mihail sunt implicati in numeroase proiecte de inalta complexitate, ceea ce demonstreaza cunostinta, experienta si profesionalismul lor, precum si aprecierea de care se bucura in randul clientilor. Vom continua sa investim efort si energie pentru a extinde practica de litigii in anii urmatori, astfel incat sa reusim sa rasplatim increderea clientilor, dar si sa cream noi oportunitati de dezvoltare a carierei pentru colegii nostri”, spune Dan Dascalu, Partenerul coordonator al practicii de litigii din cadrul D&B David si Baias.

„Ii felicit pe Amelia si Mihail pentru realizarea lor profesionala exceptionala si sunt incantat sa colaboram pentru le oferi clientilor solutii integrate, multidisciplinare, adaptate nevoilor lor atat in materie fiscala, cat si juridica, avand in vedere relatia noastra indelungata cu D&B David Baias, societatea de avocatura afiliata PwC in Romania si parte din reteaua internationala PwC Legal”, spune Daniel Anghel, Partener PwC Romania, Liderul serviciilor de consultanta fiscala si juridica.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.