Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 71 vizitatori și nici un membru online

Loredana Chitu va coordona departamentul de Piete de Capital al biroului Dentons din Romania

Dentons, cea mai mare firma de avocatura la nivel mondial, a cooptat-o in echipa pe Loredana Chitu (foto), pentru a pune bazele si a dezvolta departamentul de Piete de Capital al biroului din Romania. Aceasta se va alatura echipei din Bucuresti in calitate de partener, incepand cu data de 1 octombrie 2019.

Inainte de a deveni partener in echipa Dentons, Loredana Chitu a lucrat ca avocat in cadrul biroului local al Allen & Overy, si anterior in biroul Clifford Chance din Bucuresti. Loredana are o vasta experienta in domeniul tranzactiilor de pe piata de capital, atat cu instrumente de capital, cat si de datorie, precum si in tranzactii de fuziuni si achizitii. De exemplu, Loredana a oferit asistenta juridica in cadrul ofertei publice initiale a companiei Electrica, cea mai mare oferta de acest gen de pe piata, precum si in cadrul unor plasamente private semnificative pe Bursa de Valori Bucuresti. De asemenea, a oferit asistenta juridica bancilor in cadrul a doua dintre cele mai importante emisiuni de obligatiuni cu randament ridicat de pe piata, si anume JP Morgan in cadrul emisiunii de obligatiuni in valoare de 450 milioane EUR de catre compania-mama a societatii RCS&RDS si Deutsche Bank, in emisiunea de obligatiuni in valoare de 400 milioane de EUR de catre NEPI. Loredana detine de asemenea o experienta solida in tranzactii privind transferuri de portofolii de facilitati de credit, cat si in fuziuni si achizitii avand institutii bancare ca societati tinta.

Un avocat consacrat in aspecte de reglementare, Loredana ofera asistenta clientilor locali si internationali in chestiuni privind guvernanta corporativa, drepturile actionarilor, instrumente derivate, MIFID, abuzul de piata, obligatii de transparenta, precum si aspecte de reglementare privind fondurile de investitii conform dispozitiilor AFIMD si EuVECA.

Chambers Europe 2019 o include in lista avocatilor “up and coming lawyer”, IFLR 1000 o mentioneaza in lista avocatilor “highly regarded”, iar The Legal 500 EMEA o prezinta ca avocat recomandat pentru sectorul Pietelor de Capital in Romania.

Perry Zizzi, Partener Coordonator al biroului Dentons din Romania, a comentat, “cooptarea Loredanei marcheaza inceputul strategiei ‘Dentons Romania 2.0’ ce vizeaza atragerea unor talente consacrate in piata in cadrul ariilor de practica cheie, pentru a satisface cerintele in crestere ale clientilor. La finalul anului 2020, ne asteptam sa avem o echipa de 50-60 avocati si sa fim una din cele mai mari firme internationale de avocatura din Romania.”

Loredana Chitu a comentat venirea sa in cadrul Dentons: “Sunt incantata sa ma alatur celei mai mari firme de avocatura la nivel mondial si sa lucrez indeaproape cu echipe din Londra si din alte birouri din Europa, pentru a putea raspunde nevoilor clientilor, ajutand in acelasi la timp la accelerarea dezvoltarii sectorului pietelor de capital din Romania.”

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.