Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 80 vizitatori și nici un membru online

Noile tehnologii vor afecta anual intre 5 si 10% din locurile de munca din fiecare companie. PwC va investi 3 miliarde dolari pentru imbunatatirea competentelor digitale ale angajatilor si dezvoltarea de noi tehnologii

Noile tehnologii vor afecta, anual, intre 5 si 10% din locurile de munca ale fiecarei organizatii si va genera discrepante intre abilitatile existente si cele necesare, arata estimarile PwC la nivel global. In acest context, PwC a lansat un program pentru imbunatatirea competentelor digitale ale celor 276.000 de angajati de la nivel global, cat si pentru dezvoltarea de noi tehnologii care sa sprijine companiile si comunitatile in procesul de transformare digitala.

“Companiile identifica oportunitati, dar se confrunta si cu provocari din ce in ce mai mari determinate de progresele tehnologice si ne solicita ajutorul pentru a face fata unor probleme precum securitatea cibernetica, reglementarile si planificarea strategica a fortei de munca. Decalajul de competente se afla in centrul atentiei noastre si, din acest motiv, lansam programul New world, New skills”, a declarat Bob Moritz (foto stanga), PwC’s Global Chairman.

In cadrul acestui program, PwC va investi 3 miliarde de dolari in urmatorii patru ani.

“Majoritatea angajatilor la nivel global se simt amenintati de automatizare si vor sa invete noi abilitati digitale, potrivit studiului PwC Upskilling Hopes and Fears. In acelasi timp isi doresc ca actualii angajatori sa-i ajute in acest proces. La randul lor, companiile cauta solutii pentru a se adapta noilor tehnologii. Ne-am propus sa raspundem atat asteptarilor angajatilor nostri, cat si ale mediului de afaceri prin initierea acestui program al carui impact va fi resimtit inclusiv in Romania”, spune Ionut Simion (foto dreapta), Country Managing Partner Romania.

Ce isi propune programul New world, New skills

• Imbunatatirea competentelor digitale ale angajatilor PwC in analiza datelor, automatizarea proceselor si inteligenta artificiala pentru a le utiliza in munca lor, dar si pentru a sprijini in acest proces clientii, comunitatile si alte parti interesate de adoptarea noilor tehnologii.
• Consultanta pentru clienti cu privire la provocarile pe care le reprezinta schimbarile tehnologice rapide si automatizarea, precum diferentele de competente si nepotriviri cu nevoile viitoare, planificarea fortei de munca, programe de calificare si schimbari culturale.
• Colaborare cu guvernele, institutiile, studentii si profesorii pentru a dezvolta programe care sa ajute milioane de oameni sa-si imbunatateasca abilitatile si cunostintele digitale, inclusiv segmentul de populatie la”risc”.

Potrivit studiului PwC Upskilling Hopes and Fears, 53% dintre angajatii de la nivel global se simt amenintati de automatizare, iar 77% vor sa invete noi abilitati digitale. Peste 60% au o perceptie pozitiva cu privire la impactul tehnologiei asupra muncii lor de zi cu zi, dar doar unei treimi i se ofera oportunitati de a dezvolta abilitati digitale in afara muncii zilnice.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.