Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 47 vizitatori și nici un membru online

KPMG Legal Romania - dezvoltare strategica in aria serviciilor de consultanta in Tehnologie, IP si Protectia datelor prin preluarea casei de avocatura Fernbach & Partners

Cristiana Fernbach s-a alaturat echipei de management in calitate de Partener coordonator al biroului pentru Tehnologie, IP si Protectia datelor.

KPMG Legal Romania, o firma membra a KPMG Global Legal Services (GLS) Network, si Fernbach & Partners, casa de avocatura dedicata dreptului tehnologiei, canalelor media digitale, IP si protectiei datelor, au decis sa isi uneasca resursele printr-o mutare strategica de creare a unui lider in Dreptul tehnologiei in Romania.

„Ca parte a strategiei noastre de extindere globala, cautam in mod constant cei mai talentati si promitatori avocati, care au dovedit excelenta profesionala, implicare in dezvoltarea firmei si aptitudini manageriale. In mai putin de un an de cand a infiintat propria casa de avocatura, Cristiana a desfasurat o activitate impresionanta si a reusit sa creeze o afacere cu renume international in cea mai dinamica si mai putin exploatata arie a profesiei noastre”, a spus Laura Toncescu (foto stanga sus), Partener KPMG, Head of KPMG Legal „Cunostintele sale specializate si reputatia internationala sunt aspecte valoroase pentru orice echipa juridica. Suntem incantati ca a decis sa se alature echipei noastre si sa duca aceasta practica la urmatorul nivel.”

Cristiana Fernbach (foto dreapta) adauga: „Tehnologia este globala. Oportunitatile de business, provocarile legale, sinergiile revolutionare se realizeaza la nivel global pentru clientii nostri si acesta este piata pe care trebuie sa ne pozitionam ca si consultanti juridici. In ultimul an, am construit o firma puternica, reprezentativa pe piata romaneasca, intr-una dintre cele mai dinamice si de impact industrii. 30% din business-ul nostru implica antreprenori entuziasti care vizeaza alte jurisdictii europene. Alaturarea la reteaua globala KPMG Legal este un pas firesc in dezvoltarea noastra. Astept cu nerabdare sa lucrez cu aceasta echipa tanara, dinamica si entuziasta de avocati, pentru a pozitiona practica Dreptului tehnologiei la cel mai inalt nivel din regiune.”

Fernbach & Partners s-a pozitionat drept consultantul juridic 4.0, oferind solutii adaptate fiecarui proiect in functie de nevoile de afaceri ale clientului si avand in vedere particularitatile industriei sale. In portofoliul casei sunt incluse proiecte importante in domeniul fintech, analizei AML si KYC, tehnologiei blockchain, precum si in domeniul implementarii reglementarilor GDPR, avand clienti din industria Financiar – Bancara, Publicitara, IT si servicii  din Bucuresti si alte orase mari din tara. Mai mult, casa de avocatura are deja conexiuni profunde cu ecosistemul de firme start-up, oferind consultanta specializata pentru aspecte legale si surse finantare.

“Ne bucuram ca Fernbach si Partenerii ni se alatura, mai ales avand in vedere dezvoltarea rapida a ecosistemului de firme start-up, dar si a industriei tehnologiei. Cristiana Fernbach are deja o reputatie solida in aceste zone de servicii legale. Acest nou parteneriat se integreaza in strategia celor mai recente initiative ale KPMG in Romania, precum dezvoltarea serviciilor de Consultanta pentru transformare digitala si programul KPMG Startup Grow Pad, care se concentreaza pe sustinerea si dezvoltarea firmelor de tehnologie locale si regionale”, a afirmat René Schöb (foto stanga), Head of Tax & Legal, KPMG in Romania.

Timp de 16 ani, Cristana Fernbach a activat in cadrul unor societati de avocatura din Germania si Romania, unde a coordonat departamentul IP & Technology in biroul local al unei firme germane de avocatura, precum si in calitate de Partener si coordonator al practicii Tehnologie – Media - Telecom din cadrul unei societati locale de avocatura.

Portofoliul ei international de clienti include proiecte de anvergura in industria regionala de IT si Telecom; Cristiana a oferit consultanta juridica in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, al proprietatii intelectuale si marcilor comerciale, al dezvoltarii si licentierii produselor software, precum si cu privire la implementarea platformelor de comert electronic. Ea a coordonat unele dintre cele mai importante proiecte de implementare GDPR din Romania, oferind consultanta juridica  liderilor de piata din industria Financiar – Bancara, precum si unor companii de top din industria Farmaceutica si Publicitara.

Cristiana a fost mentor al echipei care a castigat premiul Special Product Focus la prima editie a Global Legal Hackathon, in 2018.

KPMG Legal pozitioneaza increderea, profesionalismul si excelenta juridica in topul prioritatilor. Unul dintre principalele beneficii aduse clientilor nostri vizeaza capacitatea noastra de a lucra in echipe integrate cu specialisti din domeniul financiar, fiscal, IT sau din alte domenii. Abordarea noastra multidisciplinara si abilitatea noastra de a colabora cu experti din afara retelei KPMG ne permit sa realizam proiecte la un nivel ridicat si mult mai eficient, precum si sa anticipam si sa adresam problemele legale si de business chiar inainte de a deveni prioritati pentru clientii nostri.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.