Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 128 vizitatori și nici un membru online

Filip & Company a asistat Banca Internationala de Investitii in cadrul celui mai mare plasament de obligatiuni in RON

Casa de avocatura Filip & Company a asistat Banca Internationala de Investitii (IIB) in legatura cu cea de-a cincea si cea mai mare emisiune de obligatiuni denominate in RON inregistrata de respectivul emitent la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), aceasta fiind si a treia emisiune de obligatiuni cu rata fixa desfasurata in România de catre IIB.

Obligatiunile emise de Banca Internationala de Investitii au avut o valoare totala de 500 milioane RON, o rata fixa a dobânzii de 3,98% (cea mai mica rata a dobânzii pentru Banca Internationala de Investitii intr-o astfel de emisiune) si o scadenta de 3 ani. Subscrierile au fost facute de 18 investitori institutionali iar investitorii offshore au subscris aproximativ 12% din marimea emisiunii.

„Suntem deopotriva incântati si onorati ca IIB ne-a incredintat cel de-al cincelea si cel mai important proiect de pe piata din România. Emitentii frecventi ca IIB sunt motorul care imping inainte piata de capital, se bucura de increderea investitorilor si astfel pot fi inovatorii si deschizatorii de drumuri”, a declarat Alexandru Birsan (foto), partener Filip & Company.

Echipa Filip & Company a fost coordonata de Alexandru Birsan, partener, alti membri-cheie ai echipei fiind Olga Nita (counsel) si Roxana Diaconu (associate).

Filip & Company are una dintre cele mai dinamice practici in domeniul pietelor financiare si de capital de pe piata din România. Echipa include specialisti cu o experienta anterioara bogata si de succes in tranzactii complexe si de top in domeniul pietelor financiare si de capital, dobândita atât in tranzactii interne cât si internationale.

Banca Internationala de Investitii (IIB) este o institutie de dezvoltare multilaterala infiintata in 1970 in baza Acordului interguvernamental privind Infiintarea IIB si a Statutelor sale. Cei noua membri/actionari actuali ai Bancii sunt Bulgaria, Cuba, Cehia, Ungaria, Mongolia, România, Rusia, Slovacia si Vietnam.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.