Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 42 vizitatori și nici un membru online

Societatea de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners se extinde prin integrarea Dumitrescu Bajenaru Oancea

Societatea de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP), unul dintre liderii pietei locale de avocatura, se extinde prin integrarea Dumitrescu Bajenaru Oancea (DBO), firma prezenta pe piata serviciilor avocatiale din anul 2009. Integrarea DBO va fi efectiva cu data de 1 ianuarie 2020.

Andrei Dumitrescu, Mihai Bajenaru si Robert Oancea (of counsel), avocati cu experienta de peste 14 ani in domeniul avocaturii de business, se alatura echipei de management ZRVP in calitate de parteneri. ZRVP va avea un numar de 65 avocati, dintre care 13 parteneri, precum si 30 de angajati ai departamentelor de suport.

“Intr-o piata intrata in epoca spin-off-urilor, ZRVP este singura firma din topul avocaturii din Romania nascuta dintr-o fuziune. Suntem o scoala de avocatura care de 24 ani a trait si s-a dezvoltat prin intermediul avocatilor crescuti in propria pepiniera si am ajuns in punctul in care, pentru consolidarea capacitatii de a gestiona proiecte mari si foarte mari, ne intarim si din exterior. Incepand cu 1 ianuarie 2020, DBO se va integra in ZRVP, rezultatul fiind o firma de 65 de avocati, apta sa raspunda mai bine oricarei solicitari a clientelei si provocarilor permanente ale pietei. Sunt convins ca viitorul va confirma justetea acestui pas”, a declarat Cosmin Vasile, avocat asociat coordonator ZRVP.

Expertiza ZRVP se consolideaza prin adaugarea unor avocati specializati in diverse arii de practica precum litigii si insolventa, drept administrativ si fiscal, drept societar, real estate si agribusiness (drept agricol), dreptul mediului si dreptul constructiilor. Reunirea echipelor experimentate ale celor doua firme duce astfel la cresterea capacitatii ZRVP de a raspunde nevoilor juridice din ce in ce mai sofisticate cu care se confrunta mediul de afaceri din Romania.

“Proiectul pe care l-am crescut in ultimii 10 ani a respectat tendintele generale ale pietei, cu particularitatile pe care le permite insa o practica restransa: cultivarea unei relatii foarte apropiate cu clientul, care ne-a facilitat pastrarea unei legaturi continue cu mari clienti din industrie, precum si dezvoltarea unei relatii de durata cu colaboratorii. Fuziunea este o continuare fireasca a dezvoltarii pe care am preconizat-o pentru echipa coordonata impreuna cu Mihai Bajenaru. Din aceasta perspectiva, decizia noastra de a ne alatura ZRVP este, fara indoiala, optima,” a adaugat Andrei Dumitrescu (foto).

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.