Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 52 vizitatori și nici un membru online

WOLF THEISS a asistat ADEPLAST S.A. in legatura cu vanzarea pachetului integral de actiuni catre grupul elvetian SIKA

Wolf Theiss a acordat asistenta actionarilor Adeplast S.A., un important producator roman de mortare si solutii de izolatie termica, lider pe piata din Romania unde detine patru platforme industriale in Oradea, Ploiesti, Roman si Isalnita, in procesul de vanzare a 100% din actiuni catre grupul elvetian SIKA. Tranzactia este conditionata de autorizarea din partea autoritatilor de concurenta in 4 jurisdictii.

Adeplast S.A. are 460 de angajati si o cifra de afaceri de 110 de milioane de euro. Achizitia va consolida semnificativ pozitia SIKA pe piata locala de produse chimice destinate constructiilor si va extinde capacitatile sale de productie.

Echipa din cadrul biroului de avocatura Wolf Theiss Bucuresti a asistat actionarii Adeplast S.A. in toate stadiile tranzactiei, de la etapele initiale ale procesului de vanzare (incluzand negocierea memorandumului de intelegere, organizarea camerei de date si asistenta in procesul de due diligence, inclusiv cu privire la aspectele de concurenta) pe tot parcursul procesului de negociere pana la semnarea cu succes a contractului de vanzare-cumparare si a tuturor celorlalte documente tranzactionale auxiliare in legatura cu transferul de actiuni. Wolf Theiss va fi implicata in continuare in pregatirea formalitatilor necesare pentru finalizarea tranzactiei in vederea incheierii cu succes a transferului Adeplast S.A. catre grupul SIKA.

„Aceasta este o tranzactie foarte speciala pentru noi. Sunt recunoscatoare pentru profesionalismul si spiritul de colaborare extraordinar al tuturor celor implicati, inclusiv consultantii financiari Alantra si BI Corporate Finance. Suntem mandri ca am reusit sa scriem istorie in multe feluri si ca am contribuit prin aceasta tranzactie la incoronarea antreprenoriatului romanesc”, a declarat Ileana Glodeanu (foto), Partener Wolf Theiss si Coordonator al echipei de Corporate / M&A din Romania.

„Achizitionarea Adeplast de catre Sika este cu siguranta o tranzactie de referinta pentru economia romaneasca. Adeplast reprezinta o initiativa de antreprenoriat remarcabila care isi va atinge potentialul global si vizibilitatea de indata ce aceasta achizitie va fi aprobata de Consiliul Concurentei din Romania. Suntem parte a unei povesti de succes care va ramane peste generatii”, a declarat Daniel Stancescu, CEO Adeplast.

Echipa din cadrul biroului Wolf Theiss Bucuresti, care a fost implicata in aceasta tranzactie complexa a fost condusa de Ileana Glodeanu, Partener (Corporate/M&A) si a fost formata din Counsel Adelina Iftime-Blagean - pe aspecte de dreptul muncii, Counsel Mircea Ciocirlea si Avocatii Luciana Tache, George Ghitu si Cornelia Postelnicu - pe partea de fuziuni si achizitii, Avocatii Alexandru Roman si Andrei Salageanu - pe aspecte de drept imobiliar, Avocat Nina Lazar - pe aspecte legate de protectia datelor si Avocat Sorin Dumitru - pe aspecte de proprietate intelectuala.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.