Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 211 vizitatori și nici un membru online

NNDKP si PCA Law fuzioneaza si creeaza o structura puternica de consultanta Legal & Tax in Transilvania

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) anunta ca inceputul anului 2020 va marca momentul demararii unui proiect major de consolidare a ofertei de servicii legal & tax dedicata mediului de afaceri din Cluj-Napoca si din judetele adiacente. Dupa un proces de evaluare a necesitatilor de dezvoltare a pietei avocaturii din Transilvania si dupa o analiza a nevoilor clientilor locali, casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) si casa de avocatura Paun Ciprian si Asociatii (PCA Law Office) au decis sa isi uneasca fortele si sa fuzioneze.

Incepand cu 1 ianuarie 2020, PCA Law Office devine parte integranta a biroului NNDKP Cluj-Napoca, clientii PCA vor fi asistati sub brand-ul NNDKP, iar avocatii colaboratori ai PCA vor face parte din structurile ierarhice si profesionale din cadrul NNDKP.

Obiectivul principal al acestei fuziuni este crearea la nivel local a unei structuri de consultanta juridica si fiscala puternice si adecvate evolutiei pietei de business in contextul perioadei „2020 +”. De asemenea, aceasta fuziune are in vedere si consolidarea la nivel local a Centrului de Excelenta in Litigii Fiscale creat de catre NNDKP (NNDKP CELF) care ofera clientilor asistenta integrata inca de la primul control al autoritatilor fiscale si pana la faza de litigiu.

Prin aceasta fuziune, biroul NNDKP Cluj-Napoca va avea o capacitate sporita de a oferi clientilor pachetul de servicii „Legal & Tax”, imbinand calitatea si eficienta si avand in acelasi timp o viziune de ansamblu asupra acestora, nu doar din punct de vedere juridic, ci si din punct de vedere comercial.

„Decizia de extindere a prezentei NNDKP in Cluj a fost luata pe fondul dezvoltarii continue a comunitatii locale de afaceri, in contextul in care orasul si-a creionat o strategie cu directii de actiune concrete– as mentiona, de exemplu, zona de start-up din sectorul tehnologiei in care companiile si autoritatile conlucreaza pentru pozitionarea orasului ca locul unde trebuie sa fii, sa investesti, sa cresti. Ne dorim sa fim o parte activa a acestui proiect, iar alaturarea echipei PCA ne face mai „bine echipati” pentru acest pas. Totodata, abordarea de business a PCA va amplifica in Cluj conceptul-umbrela propus de NNDKP la nivel national – abordarea integrata a serviciilor juridice si fiscale propuse clientilor nostri, sub marca „Legal & Tax”, a declarat Ion Nestor (foto), Partener Senior si unul dintre coordonatorii NNDKP.

Noua echipa a NNDKP de la Cluj va numara 20 de avocati si personal administrativ si va fi coordonata de Ciprian Paun si Cristina Bidiga, ambii avocati cu peste 15 ani de activitate profesionala.

„Consideram ca acest pas va reprezenta un plus pentru piata serviciilor de avocatura din Transilvania si deschide serviciile de inalta calitate ale NNDKP catre piata antreprenoriala a investitorilor ardeleni. Acest proiect este un raspuns al pietei avocaturii de business la dezvoltarea extraordinara a mediului de afaceri din zona Transilvaniei in general si a Clujului in special. Imi doresc ca noua echipa sa se impuna pe piata relevanta ca o structura profesionista, deschisa la provocarile economiei contemporane, iar clientii locali sa beneficieze de reteaua de arii de practica si de birouri regionale ale NNDKP pentru o dezvoltare rapida la nivel national si international”, a adaugat Ciprian Paun, Sef Birou NNDKP Cluj-Napoca.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.