Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 28 vizitatori și nici un membru online

PwC Romania a asistat proprietarii Optiplaza in tranzactia recent finalizata pe piata de retail de optica medicala

PwC Romania a fost implicata in tranzactia recent finalizata, prin care Innova Capital a achizitionat Optiplaza, un retailer specializat in optica medicala, lentile și ochelari de soare. Echipa PwC Romania, coordonata de Cornelia Bumbacea, Partener Tranzactii, din care au facut parte Dragoș Atanasiu, Director M&A, și Gabriela Pieleanu, Manager M&A, a asistat fondatorii Optiplaza in aceasta tranzactie.

”Este inca o tranzactie de succes incheiata de echipa de M&A a PwC Romania in acest an. Suntem onorati de increderea pe care ne-o acorda antreprenorii romani intr-un proces atat de complex și important pentru ei, cum este vanzarea propriei afaceri”, a declarat Cornelia Bumbacea (foto), Partener Tranzactii al PwC Romania.

”A fost o tranzactie cu o structura complexa, pe care am construit-o și pus-o in aplicare impreuna cu o echipa de profesioniști in domeniu”, spune Dragoș Atanasiu, Director M&A PwC.

Optiplaza este unul dintre cei mai importanti jucatori in piata romaneasca de retail specializat de optica medicala, avand aproape 50 de magazine sub brandurile Optiplaza, OpticaExpress cu un grad mare de acoperire la nivel national.

„A fost o mare provocare, ce a insemnat pentru noi mai multe luni de munca și negocieri, din care am invatat foarte multe, inclusiv cum privește un fond de investitii un business antreprenorial. Am fost asistati de o echipa de profesioniști (PwC și Tuca Zbarcea & Asociatii) cu ajutorul careia am ajuns la un rezultat foarte bun și care a fost alaturi de noi pe tot parcursul tranzactiei”, spune Marius Chiriac, unul din fondatorii Optiplaza.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.