Consulting Jobs

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 25 vizitatori și nici un membru online

Gabriel Albu, fost partener fondator si Managing Partner Budusan, Albu & Asociatii si avocatul coordonator in dosarul Rompetrol II, isi lanseaza propria casa de avocatura, sub brandul Albu-Legal

Avocatul Gabriel Albu (foto), alaturi de o echipa de avocati specializati in dreptul penal al afacerilor, cu background diversificat si competente multidisciplinare si complementare aferente ramurii dreptului penal al afacerilor, lanseaza o noua casa de avocatura - Albu-Legal.

Noua firma de avocatura boutique este specializata in domeniul dreptului penal al afacerilor, preventiei penale si administrative, investigatiilor interne si anti-frauda, procedurilor privind protectia drepturilor omului, apararea drepturilor victimelor infractiunilor, precum si al oricaror chestiuni litigioase si nelitigioase conexe.

Echipa condusa de avocatul Gabriel Albu are o experienta vasta, care dateaza de la inceputurile acestui domeniu de practica profesionala - dreptul penal al afacerilor -, contribuind practic la infiintarea ariei „white collar crime” pe piata avocaturii din Romania. Avocatii Albu-Legal au fost implicati intr-un numar mare din cauzele importante de profil din ultimii 20 de ani, oferind asistenta indeosebi corporatiilor – atat companii multinationale, cat si companii autohtone -, precum si unor importanti oameni de afaceri, demnitari ori functionari publici de rang inalt.

In noul format, Gabriel Albu isi va asuma pozitia de Managing Partner. Cu o experienta profesionala vasta si o cariera inceputa in firme de avocatura multinationale de top, avocatul Gabriel Albu s-a dedicat dreptului penal al afacerilor, incepand din 2005, fiind unul dintre pionierii acestei arii de practica profesionala in Romania.

„Dupa 12 ani petrecuti in echipa Budusan, Albu & Asociatii, actualmente Budusan & Asociatii, merg mai departe intr-o noua formula, care sa reprezinte cat mai bine propria mea viziune, racordata realitatilor curente, pietei tot mai sofisticate, digitalizarii continue si provocarilor complexe aduse de aceasta si unui mediu de afaceri mai matur la nivel local si global. Multumesc echipei Budusan si Asociatii, in special lui Ovidiu Budusan, alaturi de care am contribuit la infiintarea si maturizarea nisei de drept penal al afacerilor in Romania, plasand firma pe primul loc, 3 ani la rand, in prestigiosul top The Legal 500, la categoria White Collar Crime.

Stim foarte bine ca spetele de acest tip au mize mari, cruciale: libertatea, viata profesionala, viata familiala, afacerea, imaginea, pozitia sociala si, cateodata, chiar sanatatea. Pe o „scara Richter” a problemelor ce pot afecta o afacere sau o persoana, implicarea intr-un proces penal sau conex se apropie de „maximul seismic”. Albu-Legal este promisiunea noastra ferma de asistenta juridica dedicata, specializata si de cel mai inalt standard posibil, fata de toti cei care ne fac onoarea de a ne incredinta unele din cele mai importante aspecte ale vietii, afacerii, activitatii si carierei lor”, afirma Gabriel Albu, fondator si Managing Partner Albu-Legal.

De-a lungul timpului, avocatul Gabriel Albu a fost implicat intr-un numar mare de cauze penale de nivel inalt in Romania. Avocatul a gestionat dosare complexe, la cel mai inalt nivel de reprezentare, implicand indeosebi acuzatii de evaziune fiscala si frauda impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, acuzatii de coruptie, de frauda financiara, infractiuni de serviciu, pe piata de capital si fraude privind achizitiile publice. Detine o experienta solida si diversa in domeniul corporate, asistand si reprezentand un numar mare de companii - multinationale si locale - si persoane fizice din cadrul acestora in proceduri penale complexe, aflate atat sub jurisdictia nationala, cat si cu elemente internationale.

Cel mai recent succes obtinut de Gabriel Albu a fost dosarul cunoscut generic drept „Rompetrol II”, unde echipa coordonata de avocat a reusit obtinerea clasarii dosarului, confirmand ca multiplele discutii si controverse ridicate de-a lungul timpului nu intra sub incidenta legii penale, respectiv nu isi au locul in fata autoritatilor judiciare penale ale statului roman.

Competentele Albu-Legal se concentreaza indeosebi pe asistenta acordata unor clienti precum fonduri internationale de investitii, furnizori de echipamente industriale, companii petroliere, nationale, regionale si globale, companii internationale din domeniul infrastructurii si constructiilor, companii globale din domeniul farmaceutic, companii de servicii publice, companii internationale de consultanta, companii multinationale si locale din industria alimentara, companii regionale de comunicatii, companii regionale de investitii imobiliare, grupuri financiar-bancare europene si internationale, companii locale si regionale din domeniul IT, dar si persoane cu pozitii executive in mediul de afaceri.

Printre clientii Albu-Legal se numara companii care activeaza in domenii ca petrol si gaze, imobiliare, telecom si cablu, constructii civile, industria alimentara, finante, silvicultura, activitati aeroportuare, IT, print si semnalistica.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EY logo 2019

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.