Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 210 vizitatori și nici un membru online

EY Romania isi extinde echipa de Asistenta fiscala si juridical

Georgiana Iancu se alatura ca Partener in departamentul de taxe indirecte al EY Romania

Georgiana Iancu este noul Partener al echipei de Asistenta fiscala si juridica, in cadrul departamentului de taxe indirecte al EY Romania. In acest rol, Georgiana se va axa pe dezvoltarea practicii de taxe indirecte, precum si pe extinderea amprentei EY Romania pe piata locala, prin  transformarea organizationala a departamentului si diversificarea ofertei de servicii de consultanta fiscala.

”Sunt onorata sa ma alatur echipei EY si sa pot contribui la transformarea organizationala a practicii de taxe indirecte. Impreuna cu echipa de specialisti in domeniul TVA, al taxelor vamale, accize si fond de mediu vom continua sa dezvoltam solutii inovatoare si practice pentru clientii nostri, care sa raspunda provocarilor specifice mediului in care opereaza. De asemenea, ma voi implica activ in dezvoltarea unor solutii IT, care sa simplifice procesul de calcul si declarare a taxelor indirecte”, spune Georgiana Iancu (foto).

Georgiana Iancu a fost implicata intr-o serie de proiecte de consultanta, revizuire si structurare fiscala, precum si in dezvoltarea de instrumente si proceduri pentru prevenirea fraudelor in domeniul TVA. De asemenea, a asistat cu succes mai multe companii locale si internationale in timpul inspectiilor fiscale initiate de autoritatile fiscale romane, precum si in procesul de contestare fiscala. Experienta sa acopera o gama larga de industrii, precum retail si FMCG, real estate, energie si automotive.

In zona de TVA, avand o cunoastere aprofundata a legislatiei europene privind TVA, s-a implicat in diferite initiative care au dus la modificari ale legislatiei din Romania.

Bogdan Ion, Country Managing Partner EY Romania si Moldova si Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrala si de Sud-Est si Regiunea Asiei Centrale: ”Experienta profesionala a Georgianei, cu peste 14 ani de activitate in servicii de consultanta fiscala si o puternica specializare in TVA, precum si in industria de retail si FMCG, va adauga valoare echipei si va contribui la dezvoltarea departamentului de Asistenta fiscala si juridica.”

Georgiana Iancu detine o diploma de licenta in contabilitate si informatica de gestiune, in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, si o diploma de licenta in managementul si administrarea afacerilor la Institutul Francez-Roman - Universitatea Auvergne, IUP Clermont Ferrand. Georgiana a obtinut o diploma de master in fiscalitate in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Oxford si este membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.

Catalog

AFCAR 2019 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

 

 

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.