Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 62 vizitatori și nici un membru online

EY Romania primeste acreditarea UiPath Services Network pentru servicii de derulare a proiectelor de automatizare

• EY Romania devine primul partener certificat USN din Europa de Est in livrarea de solutii de hiperautomatizare pentru companii

EY Romania a obtinut o noua acreditare din partea UiPath pentru servicii de automatizare a proceselor si devine primul partener din Europa de Est certificat UiPath Services Network (USN).

„Noul model de certificare UiPath USN este conceput pentru a maximiza rata de succes a programelor de automatizare livrate de organizatii in intreaga lume. Suntem incantati sa continuam aceasta calatorie alaturi de UiPath si, mai ales, sa putem astfel oferi si in Romania clientilor nostri solutii prin care sa-si eficientizeze fluxurile de lucru critice si sa extinda automatizarea in procesele de afaceri”, spune Aurelia Costache (foto stanga), Liderul Departamentului de Asistenta in Afaceri, EY Romania.

Noul program de acreditare USN certifica dobandirea unor competente avansate, necesare in coordonarea si implementarea proiectelor de hiperautomatizare, folosind tehnologiile UiPath. EY Romania face parte dintr-o retea internationala de elita formata din 20 de parteneri certificati USN. Scopul acestor parteneri este sa faciliteze accesul organizatiilor din intreaga lume la beneficiile generate de automatizarea proceselor.

„Programul USN vine sa confirme eforturile noastre din ultimii 5 ani de a investi continuu in extinderea si perfectionarea competentelor de automatizare ale echipei. In plus, ofera clientilor UiPath garantia experientei necesare in derularea unor proiecte de automatizare, care sa aduca beneficii sustenabile atat angajatilor acestora, cat si intregii organizatii”, spune Razvan Popescu (foto dreapta), Partener Asociat, Asistenta in afaceri, EY Romania.

Sub impactul pandemiei Covid-19, modelele de afaceri au cunoscut transformari profunde, ceea ce a determinat tot mai multe companii sa re-prioritizeze investitiile in tehnologie si sa se orienteze catre digitalizarea locurilor de munca si facilitarea derularii activitatilor zilnice prin telemunca. Acest context in schimbare rapida obliga companiile sa devina tot mai agile, prin urmare, automatizarea activitatilor redundante se dovedeste mai relevanta ca niciodata.

Devenind partener certificat USN, EY Romania va continua colaborarea de succes cu UiPath, pentru a facilita accesul clientilor sai la solutii si servicii de hiperautomatizare.

“Programul de parteneriat USN vine sa sustina eforturile noastre de a pune la dispozitia clientilor o platforma end-to-end de hiperautomatizare. EY Romania este unul dintre primii parteneri cu care am inceput colaborarea in 2015 si ma bucur sa fie intre primii acreditati USN”, a declarat Daniel Dines, CEO & Founder UiPath.

Hiperautomatizarea depaseste granitele RPA (Robotic Process Automation), integrand tehnologii avansate pentru a creste gradul de automatizare a proceselor de business. Conceptul pastreaza tehnologia RPA la baza, completand-o cu tehnologii de inteligenta artificiala (AI), process mining, ChatBots si procesare de text si voce. Hiperautomatizarea a fost declarata de Gartner ca numarul unu pe lista celor mai importante 10 tendinte tehnologice strategice pentru 2020.

UiPath este unul dintre liderii de pe piata tehnologiilor de automatizare, oferind un ecosistem de tehnologii pentru automatizarea proceselor.

Catalog

AFCAR 2020 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2021 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.