Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 25 vizitatori și nici un membru online

Cassa intra in acceleratorul KPMG Startup Grow Pad

KPMG Romania a selectat solutia tip SaaS Cassa pentru o noua editie a acceleratorului de startup-uri KPMG Startup Grow Pad.

Solutia Cassa, o solutie online in cloud, disponibila in versiunea desktop si mobile, digitalizeaza comunicarea dintre contabil si antreprenor printr-un feed propriu fiecarei companii. Cassa simplifica si economiseste timpul antreprenorilor prin digitalizarea fluxului de documente si eficientizarea comunicarii dintre contabil si antreprenor, automatizand procesul de lucru pe trei niveluri:

• digitalizeaza procesele de lucru dintre mediul de afaceri si contabilitate, oferind fiecarui lider in afaceri toata contabilitatea online, intr-o aplicatie: de la rapoarte, acte si bilanturi,pana la feed/chat comun cu contabilul;
• tehnologia avansata de recunoastere a caracterelor (OCR) permite digitalizarea si exportul informatiilor direct in softul de contabilitate, nemaifiind necesara introducerea documentelor manual;
• antreprenorii au acces in timp real la toate informatiile contabile despre companie si la functionalitati necesare dezvoltarii afacerii.
In programul KPMG Startup Grow Pad, Cassa va avea acces la mentori cu experienta, care pot ajuta in planificarea strategiei de dezvoltare a proiectului si pot oferi asistenta in a identifica potentiali clienti si solutii care pot fi integrate in aplicatie.

René Schöb (foto), Partener Consultanta Fiscala, Head of Tax & Legal KPMG in Romania si coordonator al programului KPMG Startup Grow Pad, spune: “Procesele de automatizare si digitalizare a operatiunilor au devenit un factor diferentiator in contextul de afaceri curent. Initiativele precum Cassa au potentialul de a transforma profund mediul de afaceri, mai ales segmentul IMM-urilor, iar KPMG vine in sprijinul antreprenorilor romani si ii sustine in parcursul lor catre succes.”

Cornel Fugaru, Co-Founder and CEO Cassa, continua: „Programul KPMG Startup Grow Pad ne aduce un know-how profund al mediului de afaceri global si local. In acest program, accesul la potentiali clienti, la surse de finantare esentiale pentru un startup, posibilitatea testarii produsului in conditii reale si dezvoltarii lui alaturi de una dintre cele mai mari companii de consultanta este un beneficiu imens care ne contureaza calea spre succes. Avem incredere in Cassa si in oportunitatea SaaS in procese de afaceri”.

Programul KPMG Startup Grow Pad se adreseaza startup-urilor cu focus pe automatizarea proceselor, asistenta robotizata, analiza augmentata, securitatea cibernetica, aplicatii inteligente si analitice (date), in industriile in care KPMG are expertiza si clienti, precum IT, telecom, servicii financiare, imobiliare, servicii B2B profesionale, piete de comert pentru consumatori, servicii juridice, de conformitate si de reglementare.

Alte startup-uri interesate de KPMG Startup Grow Pad pot intra in contact cu KPMG Romania in continuare, pe site-ul programului.

Catalog

AFCAR 2020 cop1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 20

 

 

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

 

 

 

Finexpert logo 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2020 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.