Consulting Jobs

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Insolventa

CUMPANASU INSOLVENCY recruteaza Practician in Inso...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Middle Level Lawyer ...

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer

CUMPANASU PARTNERS recruteaza Senior Lawyer cu exp...

Cumpanasu Partners is looking for experienced lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Cumpanasu Partners is looking for new lawyers

Cumpanasu Partners is looking for lawyers experien...

Reff & Asociatii isi deschide portile pentru viitorii profesionisti

Reff si Asociatii SCA, societatea de avocati repre...

Duncea Stefanescu is recruiting experienced lawyer and junior lawyer

Experienced Lawyer, Advisory Requirements- full...

It’s your career. Where will you take it?

Experienced Lawyer with Reff & Associates Real...

Cumpanasu si Dejescu recruteaza avocati

CUMPANASU si DEJESCU recruteaza avocati pentru niv...

Premium Brands

Mihai Marcu, Presedinte: “MedLife acopera toate zonele de activitate medicala”

Dle Presedinte Mihail Marcu, cum se prezinta in 2012 business-ul MedLife? La ce nivel s-a ajuns din punct de vedere financiar, tehnic, logistic, uman? In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea...

Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group: "Nu vrem sa ne cumparam cota de piata, ci punem pret pe relatia cu clientul"

Interviu cu Michael Schmidt, Presedinte Automobile Bavaria Group Dle Presedinte Michael Schmidt, cine isi cumpara BMW in Romania? Un mic "portret robot" al celor care prefera aceasta marca.Conducat...

Radisson Blu – definitia luxului

Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau ...

Bento Box - Un pranz rapid si complet, servit intr-un mod specific japonez

Restaurantul Benihana din incinta hotelului Howard Johnson are placerea sa prezinte cel mai nou concept al sau - Bento Box. Acesta vine in intampinarea persoanelor foarte ocupate, care nu au timp sa...

Noul Porsche Boxster vine in Romania din luna aprilie

Programat sa isi faca aparitia in martie pe podiumul elvetian al Salonului Auto de la Geneva, noua generatie Boxster este prezentata deja intr-un comunicat oficial. Porsche a prezentat a t...

Testimoniale

"In ceea ce priveste catalogul si portalul anuaruldeconsultanta.ro, apreciez in mod deosebit aparitia acestor produse media targetate care ne lipseau si care reusesc o monitorizare eficace si obiectiva a societatilor de profil din tara."
Avocat Ovidiu Pop, Partener Badita & Pop

"Nu putem decat sa ne bucuram sincer de succesul repurtat de publicatia si site-ul pe care cu atata minunata competenta le conduceti. Suntem onorati sa ne numaram printre colaboratorii dvs si va dorim sa cresteti constant pe aceasta piata atat de competitiva."
Raluca PUTUREANU, Marketing Specialist ROMINVENT S.A.

Avem 326 vizitatori și nici un membru online

D&B David si Baias si PwC Romania au asistat actionarii Gemini CAD Systems in vanzarea pachetului majoritar catre grupul francez Lectra

O echipa integrata de specialisti in tranzactii ai PwC Romania si D&B David si Baias, societatea de avocatura corespondenta PwC in Romania, a asistat actionarii firmei romanesti de software Gemini CAD Systems in tranzactia de vanzare a pachetului majoritar de actiuni catre grupul francez Lectra.

In cadrul procesului de vanzare, D&B si PwC Romani au asistat vanzatorii pentru revizuirea si negocierea contractului de vanzare-cumparare. Tranzactia a fost semnata in luna septembrie 2021, iar pachetul majoritar de actiuni urmeaza sa fie preluat de Lectra in scurt timp.

”Aceasta tranzactie reprezinta un pas foarte important pentru dezvoltarea viitoare a companiei pe care am infiintat-o in urma cu 17 ani si ma bucur ca in acest proces am beneficiat de  sprijinul si expertiza echipei de avocati si consultanti ai D&B si PwC Romania. Le multumesc si sunt convins ca alaturi de Lectra vom accelera cresterea si vom contribui la transformarea digitala in sectorul de fashion”, a declarat Traian Luca, CEO si actionar Gemini CAD.

“Ne bucuram ca am reusit sa incheiem inca o tranzactie de succes pentru antreprenorii romani. Tehnologia este un accelerator al tranzactiilor pe piata de M&A din Romania si are influenta asupra tuturor sectoarelor economice. Credem ca aceasta tendinta va continua, avand in vedere interesul crescut al companiilor pentru solutii inovatoare, prin care sa devina mai eficiente si competitive”, spune Anda Rojanschi, Partener coordonator al practicii M&A din cadrul D&B David si Baias.

“Sectorul IT este unul extrem de competitiv, in care modelele de afaceri sunt in schimbare rapida. In ciuda efectelor provocate de pandemia globala COVID-19, sectorul tehnologic a fost rezilient si, in multe privinte, a beneficiat de criza. Gemini CAD Systems este o companie inovativa, iar tranzactia cu Lectra se incadreaza in curentul de consolidare intersectoriala – marii jucatori strategici achizitioneaza companii IT agile care pot augmenta valoarea produselor si serviciilor oferite”, a precizat George Ureche, coordonator al practicii M&A din cadrul PwC Romania.

Echipa D&B David si Baias care a incheiat tranzactia a fost coordonata de Anda Rojanschi, Partener si a fost formata din Romana Petre, Avocat Senior, si Cristina Paduraru, Avocat Senior Coordonator.

Echipa PwC Romania a fost coordonata de George Ureche, Director, Liderul practicii de M&A, care a fost asistat de Marina Pavel, Manager.

Compania Gemini CAD Systems Iasi a fost fondata in anul 2004 si produce solutii software pentru firmele din industria modei.

Catalog

AFCAR 2021 coperta1

Abonare la newsletter

* indicates required

Agenda obligatiilor fiscale 2019

EY agenda fiscala 2019 coperta

 

 

 


 

 

 

Fairvalue logo bun 2020

 

 

Horvath logo 2021

 

 

PKF Finconta logo 21

 

 

 

TUV logo 20

 

 

 

 

EY logo 2020 portal

 

 

andra musatescu sigla noua

 

 

Valoria logo2 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kreston logo 2018

 

 

 

works logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

prospect logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

expert control logo

 

 

 

evident info logo 

 

 

 

 

nefertiti logo

 

 

 

Copyright © 2021 KLAUS MEDIA PRESS
Toate drepturile rezervate.