Radisson Blu – definitia luxului
Simtind pulsul capitalei, in inima orasului, Radisson Blu Hotel din Bucuresti este locul la care, tot mai des in ultima vreme cand se vrea a se organiza o intalnire de afaceri, un pranz, o cina sau un eveniment deosebit in centrul capitalei sau se cauta conditii deosebite de cazare pe termen scurt sau lung, cunoscatorii se gandesc ca la un produs premium pe care trebuie neaparat sa il testeze si reconfirme.
Radisson Blu asigura managementul complexului hotelier de 718 camere de 4 si 5 stele din Bucuresti, cel mai mare complex hotelier de lux din Romania si in acelasi timp cel mai mare hotel Radisson din regiune. Situat pe Calea Victoriei, complexul hotelier pune la dispozitia oaspetilor 4 restaurante si 3 baruri, un centru de conferinte de 1.500 mp, un centru de fitness de peste 2.600 mp, o piscina acoperita, un jacuzzi exterior pentru 50 de persoane si o curte interioara cu piscina. Complexul hotelier gazduieste mai multe magazine de lux ale unor branduri renumite, World Class Health Academy, Bali Spa si cel mai mare casino din Romania, Platinum Casino.
Restaurantele au placerea de a oferi, atat pentru oaspetii cazati in hotel cat si pentru publicul larg, o varietate culinara menita sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi.
Dacia Felix, restaurant destinat in principal micului dejun, gazduieste in fiecare duminica renumitul Sunday Brunch tematic, rasfatandu-i pe participanti cu un meniu generos, live entertainment si un spatiu special destinat copiilor.
Prime Steaks and Seafood este un restaurant elegant cu specific international cu o bucatarie deschisa si o sala de vinuri generoasa, unde specialitatile casei sunt atent pregatite de Bernd Kirsch, Executive Chef, oferind de fiecare data masura talentului si a ingenuozitatii sale. Specialitatea casei: scallops la gratar, tartar de somon, carne de vita Hareford din Irlanda preparata sub forma de antricot de vita “Rib Eye”, Chateaubriand.
Restaurantul Caffé Città, cu intrare din Calea Victoriei, invita la o experienta nord italiana prin preparatele culinare, muzica si atmosfara generala. Bucatarie deschisa, arome si gusturi autentice, toate sub ‘bagheta’ lui Cristian Marino, Chef italian. Specialitatea casei: pasta, risotto, gnocci, pizza (de asemenea pentru “take away”), vrabioare de vita in stil Tayliate cu reductie de balsamic, tiramissu sau panna cotta.
Le Bistro, restaurantul cu intrare din Strada Luterana, ofera oaspetilor sai oportunitatea de a savura preparate cu specific belgian, intr-o atmosfera relaxata si calda. Specialitatea casei: midii, cotlet de miel, carbonade de beuf flamande, crepes suzette.
Blå Lounge Bar inconjoara un bar de gheata, in zona unui atrium impresionant ce se ridica pana la nivelul ultimului etaj. Este locul perfect pentru intalniri scurte si gustari usoare insotite de un meniu international de bauturi. Dark Blå Bar este un loc ceva mai exclusivist, oferind intimitate celor care pur si simplu iubesc sa savureze in liniste sau in compania unui fond muzical discret un trabuc cubanez si un coniac in editie limitata.
Pe timpul verii, in jurul piscinei, activitatile in aer liber se centralizeaza la Pool Side Grill sau Beach Bar, intr-o atmosfera de vacanta, lasand afara zgomotul si vibratia orasului.
Radisson Blu Hotel – in topul preferintelor clientilor Tripadvisor
Creat sa depaseasca toate asteptarile, Centrul de Conferinte, gazduieste o sala generoasa de bal cu o capacitate de 500 de locuri, un spatiu modular care poate fi separat in doua zone, in functie de nevoia evenimentului pe care il gazduieste. Foarte aproape, alte unsprezece sali de intalnire, dotate cu toate echipamentele necesare, dispunand de lumina naturala, WI-Fi gratuit si tot sprijinul unuei echipe tehnice bine pregatite, asteapta doar sa contribuie la succesul viitoarelor evenimente.
Hotelul Radisson Blu din Bucuresti este singurul hotel de cinci stele din Romania inclus in Expedia Insiders’ Select™ List 2011 si se afla in topul preferintelor clientilor Tripadvisor, intre hotelurile de cinci stele evaluate in topul popularitatii hotelurilor din Bucuresti.
In 2011, Radisson Blu Hotel din Bucuresti a fost ales Hotelul Anului in Romania si Hotelul Anului la nivel mondial, in cadrul renumitului grup hotelier american, Carlson, ca o recunoastere a performantelor in privinta satisfactiei clientilor, implicarii personalului, veniturilor generate si rezultatelor economice semnificative. Hotelul Radisson Blu din Bucuresti a fost selectat dintre cele peste 1070 de hoteluri care faceau parte din reteaua Carlson la nivel mondial.
Radisson Blu Hotel din Bucuresti face parte din Carlson Rezidor Hotel Group, unul dintre cele mai mari si mai dinamice grupuri hoteliere din lume. Portofoliul Carlson Rezidor Hotel Group include peste 1.300 de hoteluri, o amprenta globala in 80 de tari, un set puternic de branduri globale (Radisson Blu, Radisson ®, Country Inns & Suites By CarlsonSM, Park Inn by Radisson, Hotel Missoni si Park Plaza ®). In cele mai multe dintre hotelurile grupului, oaspetii pot beneficia de programul de loialitate Club Carlson, unul dintre programele de loialitate cele mai de succes din lume. Carlson Rezidor Hotel Group si marcile sale au mai mult de 80.000 de angajati. Carlson Rezidor Hotel Group are sediul central in Minneapolis, Minnesota, si Bruxelles, Belgia.
Pentru detalii si rezervari, va invitam sa contactati Radisson Blu Hotel din Bucuresti
la numarul de telefon: +40 21 311 9000